![]() |
|
Serwisantów urządzeń chłodniczych - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Giełda ogłoszeń (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Dam pracę (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=24) +--- Wątek: Serwisantów urządzeń chłodniczych (/showthread.php?tid=9298) |
Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-06 Wystarczy jeżeli jest notarialne tłumaczenie na j.polski.Wymaga jedynie uzupełnienia o alternatywne czynniki i samochody chłodnie oraz naczepy chłodnie Serwisantów urządzeń chłodniczych - Haurox91 - 2016-02-10 Witam, awax wspominasz o tym, ze kazdy serwisant musi posiadac certyfikat. Co w takim razie z ludzmi najczesciej młodymi swiezo po szkole którzy chca sie zatrudnic w firme chłodniczej, takie osoby nie beda posiadały certyfikatu bo po pierwsze którego ucznia stać na taki kurs swiezo po szkole po drugie co z wiedza praktyczną aby zdać taki egzamin bo w dzisiejszych czasach w szkole jej nie zdobedzie ba nawet i ciezko z prawdziwa teorią. Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-10 Personel, który nie posiada jeszcze certyfikatu, lecz uczestniczy w szkoleniu w celu jego uzyskania, powinien mieć możliwość wykonywania, w określonym czasie, czynności wymagających posiadania takiego certyfikatu, aby zdobyć praktyczne umiejętności niezbędne do egzaminu, pod warunkiem że będzie nadzorowany przez personel będący już w posiadaniu takiego certyfikatu. Serwisantów urządzeń chłodniczych - Haurox91 - 2016-02-11 Ok, a ile taki okres czasu wynosi? Jest to gdzieś określone na piśmie czy tak sobie gdybamy ? Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-11 Jest to opkreślone na piśmie w formie Rozporządzenia Ministra Rozwoju oraz w obowiązującej Dyrektywie WE. Okres to 2 lata,tyle,że nie znajdziesz szkolenia trwającego tak długo. ![]() Oczywiście,że na forum to "gdybamy" konkrety sa na szkoleniach
Serwisantów urządzeń chłodniczych - AC-PARTS.pl - 2016-02-12 barbie napisał(a):firmy co dobrze płacą nie szukają pracowników . Zgadzam się z kolegą w 100%%%%%% Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-12 AC-PARTSS napisał(a):barbie napisał(a):firmy co dobrze płacą nie szukają pracowników . Oczywiście Masz rację.Sprzedajac z taką marżą Ty na pewno płacisz zachodnioeuropejskie stawki ![]() Zastanawiam się czy znalażł się jakiś idiota aby takie ceny zaakceptować?np R1234YF 5 kg za 4 tysiące???? Ja z usługą napełnienia tyle nie kasuje.A inne artykuły ???Np Testo,szalone ceny .
Serwisantów urządzeń chłodniczych - barbie - 2016-02-12 a jak było z Patusem X ? . Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-12 barbie napisał(a):a jak było z Patusem X ? .X jak to x ,niewiadomo
Serwisantów urządzeń chłodniczych - barbie - 2016-02-12 p a t u s X ? .miał pracować w Szczecinku . Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-12 barbie napisał(a):p a t u s X ? .miał pracować w Szczecinku .Nic mi o tym nie wiadomo
Serwisantów urządzeń chłodniczych - barbie - 2016-02-12 pracowałem z Robertem to bardzo dobry fachowiec ,na pewno nie będzie pracował przez miesiąc za najniższą krajową . Serwisantów urządzeń chłodniczych - awax - 2016-02-12 barbie napisał(a):pracowałem z Robertem to bardzo dobry fachowiec ,na pewno nie będzie pracował przez miesiąc za najniższą krajową .Normalne,że nikt nie będzie pracował za najniższą krajową
Serwisantów urządzeń chłodniczych - barbie - 2016-02-12 bezrobotni,niewykwalifikowani z biednych wiosek będą pracowali . Serwisantów urządzeń chłodniczych - Whisky - 2016-02-12 heh ja znam ludzi którzy dla piwa pomagają w "pierdołach" dzięki czemu mam więcej czasu na poważniejsze sprawy
Serwisantów urządzeń chłodniczych - Whisky - 2016-02-12 Akurat to nie tyczyło się w/w tematu bo taki za piwo by nie ogarnął ale wiecie o co chodzi
|