![]() |
|
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' (/showthread.php?tid=1889) |
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-04 dziękuję, wzajemnie, mg_1 jestem Ci coś krewny.... byniom, dziękuję za powrót dziekuję wszystkim za spotkanie ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Remik - 2009-01-04 Witam Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania. Miło było was poznać ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-04 i jeszcze jedno pytanie, ktoś z Was przysłal mi SMS odnosnie wspólnych zdjęć które były robione.... oczywiście mam je, ale nie mam tamtego SMS.... chętnie podeślę ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-04 ja pisałem ale na GG ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-04 już wysyłam:-) ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-04 senior napisał(a):już wysyłam:-)Jeżeli możesz to wyślij również na pocztę Centrum centrum.klima@poczta.fm Dziękuję ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-04 poszło :-) ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-04 Dzięki ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Klima-cool - 2009-01-05 Witam awax podesłał byś mi jeszcze ras link do słownika , komp mi się rozsypał asz wstyd się bez niego odzywać POZDRAWIAM ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-05 senior podeślij jeśli możesz zdjecia był bym wdzięczny ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-05 Artic napisał(a):senior podeślij jeśli możesz zdjeciaJuż wysłałem dwa zestawy fotek do wszystkich do których mam adres. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-05 Klima-cool napisał(a):Witam awax podesłał byś mi jeszcze ras link do słownika , komp mi się rozsypał asz wstyd się bez niego odzywać POZDRAWIAMOj to nie ode mnie miałeś ten link. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-05 Może kolega Remigiusz tez by rozesłał zdjęcia bo chyba jego żona cykała ? ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2009-01-05 awax napisał(a):WitamArtic napisał(a):senior podeślij jeśli możesz zdjeciaJuż wysłałem dwa zestawy fotek do wszystkich do których mam adres. Ja nie dostałem ani od Awaxa, ani od Remigiusza.Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Fujitsu Szczecin - 2009-01-05 Witam A gdzie jest w ogóle Bodzio? Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Remik - 2009-01-05 Witam Zdjęcia przesłałem na adres Centrum. Innych adresów nie mam. Zainteresowanych proszę o kontakt ( remigiusz.lappo@wp.pl ) abym mógł wysłać zdjęcia pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-05 Przesłałem dalej ,Tobie stefanbud także na nowy adres ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-05 stefanbud napisał(a):Witami radekklimat...... ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-05 tak za radkiem to ja też tęsknie
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Artic - 2009-01-05 biuro@zmarktica.eu.pl prosze o podesłanie zdjęć bo jako chyba ostani nie mam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - Remik - 2009-01-06 Artic napisał(a):biuro@zmarktica.eu.plPoszło. ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - awax - 2009-01-06 Byniom szybki jesteś. Koledzy nie mam jeszcze wprowadzonych do książki wszystkich adresów członków Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I klimatyzacji lecz na posiadane przesłałem avatar (logo) ,które może być naszą "wizytówką" Proszę o kontakt tych do których nie dotarła poczta. Niło mi również pionformować ,że dzisiaj zostały złożone dokumenty do rejestracji w KRS. Pozdrawiam ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-06 Dzięki awax
ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - senior - 2009-01-06 panowie, kto ma orginał tego logo, bym pogrzebał trochę no i jeszcze jak ktoś ma zdjęcia co robił kolega 'remik' niech podeśle, te wczorajsze niepodochodzily ZAPRASZAM DO 'DZIAŁANIA' - byniom - 2009-01-06 Ja też bym prosił o orginał logo w większym formacie bo z tego to nic się nie da zrobić. |