![]() |
|
prośba do Admina - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: prośba do Admina (/showthread.php?tid=2690) |
prośba do Admina - byniom - 2009-07-25 Popieram i też tak zrobię. Jemu chodzi o zdobycie statusu experta i tylko pisze post pod postem żeby tego było dużo a w niektórych postach sam cytuje siebie. prośba do Admina - wogotto - 2009-07-25 Adminie litosci i od tych Jasiowych wypowiedzi uchowaj Nas Adminie prośba do Admina - wogotto - 2009-07-25 Czytaj i napisz prosze gdzie pisze ze nie chce uznac reklamacji ......Jasio jestes wielki prośba do Admina - byniom - 2009-07-25 Kiedyś to było fajne forum ale czas zmienić miejsce . prośba do Admina - radekklimat - 2009-07-25 pytanie do Jasia a z ktorej strony w gniazdku powinno byc zero? prośba do Admina - monterod2002 - 2009-07-25 Jasiu ty normalnie masz jakiś uraz do monterów klimatyzacji czy ty nie zemścisz sie na tym forum na nich ??? O co ci chodzi o EXPERTA to niech admin przepisze moje na twoje ale zamknij się chociaż na pare miesięcy błagam . prośba do Admina - wogotto - 2009-07-25 jasio prosze nie pisz wiecej NIC prośba do Admina - elektromechanik - 2009-07-26 mg_1 napisał(a):Faktycznie, gość pacyfikuje forum, ale to tylko JaśTylko z jednym mi sie kojarzy JAS >FASOLA< zachowanie wypisz, wymaluj!!!!!!!! prośba do Admina - dominik486 - 2009-07-26 Koniec z odpowiadaniem na nurtujące Jasia, głupie pytania Moze zrobimy konkurs, kto cos odpowie od tej pory ( podpusci Jasia) oddaje jakiegos fanta, czy cos w tym stylu?? Pozdrawiam prośba do Admina - byniom - 2009-07-26 Jestem za
prośba do Admina - monterod2002 - 2009-07-26 patusX nie obrażaj debili porównując ich do jasia
prośba do Admina - Fujitsu Szczecin - 2009-07-26 Jasio napisał(a):Nakręcacie się, jak dzieci w piaskownicyWitam Wyciągnąłeś mi to z ust Jasiu. Rozkręciłeś całe forum . Czepiliście się Jasia za pierdołki teraz On udowadnia Wam niski poziom merytoryczny Waszych pytań i odpowiedzi. Podejdźcie na luzie do Jasia, tak jak On podchodzi do Was. Jasiu wyniósł ze szkoły dobrą cechę, wie gdzie szukać odpowiedzi.Pozdrawiam z Mielna. prośba do Admina - monterod2002 - 2009-07-26 czasami mam wrażenie że że za jasiem stoi admin prośba do Admina - monterod2002 - 2009-07-26 Ale zato coś się dzieje
prośba do Admina - dominik486 - 2009-07-26 Noo Jasio, nie było mnie na forum od chyba rana i już masz experta Wieeeeelkie gratulacje.Mozemy zeczywiscie podejsc do tego na luzie ![]() Czemu nie, dobra zabawa po robocie... Jasio, ty twierdzisz ze nie mamy montazy za 1200zł bo siedzimy ciagle na forum, a tu niespodzianka, kto ok południa ciagle najwiecej na forum siedzi?? - własnie ty ![]() Jeżeli ludzie przychodzą zmęczeni z pracy, to myślisz ze nie siadają przed kompem w celu relaksu? Moze sprawdzenia konta ![]() Jasio, dla ciebie wszyscy mozemy zmienic podejscie i pisac ze bedziemy brali po 9987zł za sam montaz plus materiały, ale tak naprawde każdy bedzie brał tyle na ile rynek mu pozwala. To jak? Zmieniamy ceny z 1200 na 9987? Czemu taka dziwna, nierowna cena? Zeby było o czym z Jasiem gadac!!! Mam nieraz tez takie wrazenie ze Jasio kryje sie za adminem, ponieważ wszyscy na forum sie nagle ozywili i podniesli sobie konta duużą ilością postów, no ale i tak rekordzistą jest nasz.... kto nno powiedzcie sami kto?Ł= Poydrawiam prośba do Admina - wogotto - 2009-07-26 GRATULACJE DLA JASIA to dalej bedziesz sie staral o tytul jaki hmmmm...pomysle oczywiscie jak pozwolisz ? prośba do Admina - monterod2002 - 2009-07-26 Jasiu ujawnij swe prawdziwe imie koniec ściemu . Dobre pozdrowionka prośba do Admina - łysy45 - 2009-07-27 sami mu pomogliście gratuluję prośba do Admina - awax - 2009-07-27 Jasio napisał(a):Wg obowiązującego prawa z dowolnej. Zwyczajowo po prawej, ale to nie ma żadnego znaczenia.Jeżeli gniazdko jest poziomo to na górze czy na dole? "zwyczajowo"oczywiście ???? prośba do Admina - elektromechanik - 2009-07-27 Mam pytanie. W szanującej się >przyrodzie< to obok expert jest napisane w jakiej dziedzinie. Ciekawe co powinien mieć napisane w takim przypadku Jasio? prośba do Admina - radekklimat - 2009-07-27 moim skromnym zdaniem to uczestnicy tego forum ewentualnie klienci powinni wystawiac komentarze na zasadzie allegro, tym , ktorzy tu sie wypowiadaja jako monterzy itp i wtedy nie bedzie nieporozumien i niepotrzebnych skokow do gardeł na zasadzie cyt. "spierdalaj" albo jeszcze cos innego pozdrawiam |