![]() |
|
koniec sezonu. - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: koniec sezonu. (/showthread.php?tid=2861) |
koniec sezonu. - dominik486 - 2009-10-03 Witajcie! ![]() Jak widać już nie ma takiego wzmożonego "ruchu" na tym forum. Czyżby "pseudomontazy" skonczyli sezon i dalej zajmują się np. fryzjerstwem, czy co lepsi to dorabianiem na allegro? Pewnie Ci bardziej ambitni w lecie zajmują się klimami a w zimie pompy ciepła, ale to tylko wyjątki... Takie jest moje skromne zdanie, co o tym sądzicie?? Pozdrawiam. koniec sezonu. - tommatiz - 2009-10-03 Jest weekend i wypoczywa się a co po nie którzy szykują się do biegu warszawskiego tak jak ja a inni może robią grilla kończącego sezon letni Pzdr
koniec sezonu. - radekklimat - 2009-10-03 u mnie sezon trwa cały rok koniec sezonu. - elektromechanik - 2009-10-03 radekklimat napisał(a):u mnie sezon trwa cały rokSzczęściarz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koniec sezonu. - radekklimat - 2009-10-04 na szczescie nie a robie normalnie od 9 do 17 a roboty jest w h..j najrozniejszej koniec sezonu. - byniom - 2009-10-04 Ja sezonu też jeszcze nie zakończyłem i mam od groma roboty
koniec sezonu. - dominik486 - 2009-10-04 Radek, a Ty sam tylko robisz, czy zatrudniasz kogoś? Samemu to chyba byś nie wyrabiał, cos wiem o tym ;D koniec sezonu. - jurek01 - 2009-10-04 Skoro koniec sezonu ,to może coś na wesoło ojciec zagląda do szuflady swojego 16letniego syna i ku swojemu zaskoczeniu widzi woreczek z białym proszkiem -JEZU BIERZE NARKOTYKI ale żeby sprawdzić czy na pewno udaje się do łazienki żeby spróbować tego proszku. podzielił proszek na cztery kreski (tak widział w amerykańskim filmie)zwinął rurkę z dwudziestki i wciągnął pierwszą kreskę nosem.......... pociemniało,pojaśnialo ,potrzepał głową . -TO CHYBA NIE SĄ NARKOTYKI-powiedział sam do siebie. żeby się upewnić wciągnął drugą kreskę pociemniało,pojaśniało,potrzepał głową -TO NA PEWNO NIE SĄ NARKOTYKI powiedział sam do siebie dla 100 procentowej pewności wciągnął trzecią kreskę pociemniało,pojaśniało,potrzepał głową W pewnym momencie żona z kuchni woła do niego Stefan co tam robisz w tej łazience!!!!!!! -kochanie tylko się golę -odpowiada. na to żona///// NO TO DOBRZE ALE CZEMU K....WA 3 DNI koniec sezonu. - dominik486 - 2009-10-04 Dobre - Nauczycielka prosi Jasia: - Jasiu wytrzyj tablicę. - Nie. - Jasiu wytrzyj! - No dobra. Ale gdzie jest szmatka? - Poszukaj gdzieś w szafce. - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci: - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła? A Jasiu znalazł szmatę i mówi: - Tu leży ta szmata! koniec sezonu. - Artic - 2009-10-06 u nas sezon ciągle trwa od stycznia do grudnia i co najlepsze to najwięcej roboty mamy gdy jest już po sezonie letnim lubię to
koniec sezonu. - tommatiz - 2009-10-06 U nas MASAKRA zaczyna się w połowie listopada jak firmy wydają zaplanowane wydatki i często jest tak że w grudniu sprzedaje się urządzenie z montażem a montuje się w styczniu. Budżetówki tak kombinują. Pzdr |