![]() |
|
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. (/showthread.php?tid=2944) Strony:
1
2
|
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-17 Witam No przyznać się bez bicia czyja to robota. ![]() Pozdrawiam
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17 UUUUUUUUUUUUU Kolega Stafanbud chyba jest maniakiem gier akcji . Co to Call of Duty?
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - monterod2002 - 2009-11-17 A ten ze spluwą to klient czekający na wyjście instalatora A tak z drugiej strony co to za gierka ? pozdrowionka Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17 Obecnie odliczam jak zacznę napierda.....ć w nowe Modern Warfare 2 :0 Pzdr
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - dominik486 - 2009-11-17 W GTA S.A też jest dużo klim i kiedyś się dziwiłem, kto to robił. Tam nawet znalazłem klimatyzator odwrócony do góry nogami, jak znajdę to miejsce, i gre przede wszystkim to pokaże
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17 Call of Duty Modern Warfare jest od groma misji gdzie klimy są tylko jak w nie strzelałem to nie uciekał gaz . Pzdr
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - dominik486 - 2009-11-17 Dokładnie, nawet nie wybuchają, dziwne Jakoś inne przedmioty - przynajmniej większość się rozwala...
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17 No jeszcze nie ma takiej grafiki aby było widać zawory ale....
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - barbie - 2009-11-17 Picasa Web Albums-Graham-hall zawiera lepsze fotki. Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-11-19 Modern Warfare 2 tommatiz pogramy razem na multi??
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-19 Myślę że będzie nas więcej ale muszę nabyć grę i znaleźć troszkę wolnego. P.S. W Modern 2 można od tyłu podchodzić i nożem gardła podcinać :0 . Pzdr
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-19 Witam Gracie na PC czy PS3? Pozdrawiam Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-11-20 ja będe grać na PC Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-20 PC Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - boryspol - 2009-11-21 r12 napisał(a):Ta z lewej to partacka.Brak możliwości serwisu.Mentalalność Polaka. Bo ukradną.Niekonieczne. Może klimatyzacja serwerowni, pomieszczeń technicznych ? Niejednokrotnie regulują to przepisy. Do serwisu dostaniesz klucz
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - boryspol - 2009-11-27 Profesjonaliści ! ![]() Masz szczęście jeśli pracujesz dla takich "bogaczy". Dla uboższych niestety muszą wystarczyć nieraz dwa splity z wyższej półki pracujace w turnusie. Pracują nieraz przez kilkanaście lat. Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-02 Witam W mojej podróży, tym razem w pięknym Nepalu... ![]() ... znalazłem parę partackich przykładów. Tu o mały włos nie urwała się razem zemną j. z. ![]() No kto tak montuje z kablem na wierzchu, chyba tylko w Nepalu ![]() ![]() Dla pokrzepienia serca znalazłem stary model Saunier Duval. ![]() Pozdrawiam Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - bodzio - 2009-12-02 Tylko nie mów że rozwaliłeś parownik?
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - byniom - 2009-12-02 Ciekawe gdzie cęści dostanie ?
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - bodzio - 2009-12-02 Na moje oko to Ravenson Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-12-03 Modern Warfare 2 już jest historią polecam gierkę świetna fabuła i trzyma do samego końca klimat 10/10A najważniejsze wentylatory w klimatyzatorach już się kręcą
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-17 Artic napisał(a):Modern Warfare 2 już jest historiąWitam Napisałem do gwiazdki może znajdę pod choinką Modern Warfare 2 na PS3Pozdrawiam Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-24 stefanbud napisał(a):WitamArtic napisał(a):Modern Warfare 2 już jest historiąWitam Byłem grzeczny w tym roku no i dostałem ![]() Pozdrawiam Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-26 Witam Musisz być na każdym kroku złośliwy? Nawet w Święta. Pozdrawiam Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-26 r12 napisał(a):Jak byś zauważył to niezłośliwość TYLKO stwierdzenie.Mniej złośliwości zyczęJesteś zwykłym dupkiem |