Forum Klimatyzacja
Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. (/showthread.php?tid=2944)

Strony: 1 2

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-17

Witam

No przyznać się bez bicia czyja to robota.

[Obrazek: 44a6b0936c825c95.jpg]

Pozdrawiam Big Grin

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17

UUUUUUUUUUUUU Kolega Stafanbud chyba jest maniakiem gier akcji Smile. Co to Call of Duty?

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - monterod2002 - 2009-11-17

A ten ze spluwą to klient czekający na wyjście instalatora Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
A tak z drugiej strony co to za gierka ?
pozdrowionka

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-17

Obecnie odliczam jak zacznę napierda.....ć w nowe Modern Warfare 2 :0 Smile Pzdr

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - dominik486 - 2009-11-17

W GTA S.A też jest dużo klim i kiedyś się dziwiłem, kto to robił. Tam nawet znalazłem klimatyzator odwrócony do góry nogami, jak znajdę to miejsce, i gre przede wszystkim Big Grin to pokaże Smile

Call of Duty Modern Warfare jest od groma misji gdzie klimy są tylko jak w nie strzelałem to nie uciekał gaz Sad. Pzdr

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - dominik486 - 2009-11-17

Dokładnie, nawet nie wybuchają, dziwne Big Grin Jakoś inne przedmioty - przynajmniej większość się rozwala...

No jeszcze nie ma takiej grafiki aby było widać zawory Smile ale.... Smile

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - barbie - 2009-11-17

Picasa Web Albums-Graham-hall zawiera lepsze fotki.

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-11-19

Modern Warfare 2 tommatiz pogramy razem na multi??Big Grin

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-19

Myślę że będzie nas więcej Smile ale muszę nabyć grę i znaleźć troszkę wolnego. P.S. W Modern 2 można od tyłu podchodzić i nożem gardła podcinać :0 Smile. Pzdr

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-11-19

Witam

Gracie na PC czy PS3?

Pozdrawiam

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-11-20

ja będe grać na PC

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - tommatiz - 2009-11-20

PC

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - boryspol - 2009-11-21

r12 napisał(a):Ta z lewej to partacka.Brak możliwości serwisu.Mentalalność Polaka. Bo ukradną.
Niekonieczne.
Może klimatyzacja serwerowni, pomieszczeń technicznych ?
Niejednokrotnie regulują to przepisy.
Do serwisu dostaniesz klucz Smile

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - boryspol - 2009-11-27

Profesjonaliści ! Smile
Masz szczęście jeśli pracujesz dla takich "bogaczy".
Dla uboższych niestety muszą wystarczyć nieraz dwa splity z wyższej półki pracujace w turnusie.
Pracują nieraz przez kilkanaście lat.

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-02

Witam

W mojej podróży, tym razem w pięknym Nepalu...

[Obrazek: 71fa31008796071c.jpg]

... znalazłem parę partackich przykładów. Tu o mały włos nie urwała się razem zemną j. z.

[Obrazek: 6cceb94e6dd0a68c.jpg]

No kto tak montuje z kablem na wierzchu, chyba tylko w Nepalu Big Grin

[Obrazek: b8a358dd41050d6b.jpg]

Dla pokrzepienia serca znalazłem stary model Saunier Duval.

[Obrazek: f17985251d44cd59.jpg]

Pozdrawiam

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - bodzio - 2009-12-02

Tylko nie mów że rozwaliłeś parownik? Wink

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - byniom - 2009-12-02

Ciekawe gdzie cęści dostanie ? Big Grin

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - bodzio - 2009-12-02

Na moje oko to Ravenson

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Artic - 2009-12-03

Modern Warfare 2 już jest historią Big Grin polecam gierkę świetna fabuła i trzyma do samego końca klimat Big Grin 10/10

A najważniejsze wentylatory w klimatyzatorach już się kręcąBig Grin

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-17

Artic napisał(a):Modern Warfare 2 już jest historią Big Grin polecam gierkę świetna fabuła i trzyma do samego końca klimat Big Grin 10/10

Witam

Napisałem do gwiazdki może znajdę pod choinką Wink Modern Warfare 2 na PS3

Pozdrawiam

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-24

stefanbud napisał(a):
Artic napisał(a):Modern Warfare 2 już jest historią Big Grin polecam gierkę świetna fabuła i trzyma do samego końca klimat Big Grin 10/10

Witam

Napisałem do gwiazdki może znajdę pod choinką Wink Modern Warfare 2 na PS3

Pozdrawiam
Witam

Byłem grzeczny w tym roku no i dostałem Big Grin

Pozdrawiam

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-26

Witam

Musisz być na każdym kroku złośliwy? Nawet w Święta.

Pozdrawiam

Partacka robota wykonawców instalacji klimatyzacji nie zna granic. - Fujitsu Szczecin - 2009-12-26

r12 napisał(a):Jak byś zauważył to niezłośliwość TYLKO stwierdzenie.Mniej złośliwości zyczę
Jesteś zwykłym dupkiem