Forum Klimatyzacja
Do Admin - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Do Admin (/showthread.php?tid=3037)

Do Admin - Fujitsu Szczecin - 2009-12-28

Witam

Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, pracuje z ludźmi różnymi. Pisz po prostu na tematy które Ciebie interesują, może inaczej to powiem dotyczą. Mnie interesuje część działu klimatyzacja związana głównie z urządzeniami typu split i vrf. Nie rozwodzę się w każdym dziale czy ktoś ma racje czy nie.

Pozdrawiam

Do Admin - Artic - 2009-12-30

nie no nasz kumpel awansowała na zaawansowany z prawie 900 postami na koncie.

gratuluje wiedzy, wielu skutecznie rozwiązanych problemów i wielu przyjaciół na forum.

wiecej takich na forum to będzie pieknie

Do Admin - byniom - 2009-12-30

Kolego r12 czy mógłbyś nie wyrażać się aż tak wulgarnie ? Niektórzy z nas mają dzieci które krecą się po mieszkaniu i umieją czytać .

Do Admin - Fujitsu Szczecin - 2009-12-30

Wyszło szydło z worka Big Grin

Pozdrawiam

Do Admin - Fujitsu Szczecin - 2009-12-30

Nie dorastasz mi do pięt, w niczym. I długo nie będziesz. Powiem ci jeszcze jedno na niczym się nie znasz, nawet na chłodnictwie. Jesteś życiowe dno.

Do Admin - Artic - 2009-12-30

nie wiem jak wy Panowie ale ja chcę się domagać by Admin ustanowił moderatorów. mamy już drugą sytuację przez co ludzie zaczynają unikać forum. a wystarczyło by ustanowić moderatorów dla poszczególnych działów i by był spokój.

Aha jeśli Admin chce by to forum dalej fukcjonowało niech wkońcu posłucha ludzi którzy je Tworzą i zacznie z nimi współpracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do Admin - Shitashii - 2009-12-31

To byłoby może jakimś rozwiązaniem, byle by nie robić nic pochopnie. Myślę, że problem jest też w innym miejscu. Dopóki forum ma takie ZASADY, to nie ma podstaw do usunięcia osobnika siejącego zamęt.
Tak jak jest np na wspomnianej wcześniej Elektrodzie, należałoby wprowadzić kilka zasad pisania postów, a dopiero później moderatorzy czy admin dokonali by korekty tematu czy usunięcia jakiegoś wpisu.
A na razie to chyba zgodzę się z poniższym:
seniorbiovital napisał(a):administrator to cipa i tyle
Może należy skontaktować się z właścicielami portalu klimatyzacja.pl niech w końcu zajmą się problemem.
Termoclima
(.....)
tel / fax (042) 653 57 03
tel (042) 252 94 74
kom. 661 42 66 06
kom. 661 42 66 16
biuro@klimatyzacja.pl

Do Admin - elektromechanik - 2009-12-31

Dokładnie. Rozsądny regulamin i rozsądni moderatorzy mogą tylko załatwić problem z > z takimi jasiami, R12 i podobnymi ( chyba za bardzo nie zgrzeszę jak napiszę ) typami.

No i aby nam się nowy rok poszczęścił i prywatnie i zawodowo i bez >TAKICH KOLEGÓW<. Wink

Do Admin - dominik486 - 2009-12-31

Mozemy wszyscy ich postraszyć, że jak nie bedą zaglądać na swoje forum to się rozpieprzy i gówno z tego będą mieli.... Smile Oby się ten nowy rok wszystkim poszczęścił Smile

Do Admin - elektromechanik - 2009-12-31

seniorbiovital napisał(a):pisałem do nich, bez odpowiedzi
Znaczy to że miałem ( i nie tylko ja ) rację pisząc o tym w postach na 2stronie w temacie >proszę o usunięcie <

Pozdrawiam.

Do Admin - dominik486 - 2009-12-31

Też napisałem własnie i zobaczymy...

Do Admin - Artic - 2009-12-31

ja nawet esa wysłałem Big Grin

Do Admin - Artic - 2009-12-31

no i e-maila też niedawno wysłałem

Do Admin - elektromechanik - 2010-01-01

Czy to nie jest przypadkiem prawda?

CYTAT

Dziwi mnie, Panowie, że stale próbujecie odpowiadać mu na jego posty (chodzi o forum klimatyzacji). Po tym poznaje się mądrzejszego, że wariatowi ustępuje.

Wydaje się, że to nie jest odpowiednia osoba (r wycofany) do dyskusji merytorycznych - czytam go - słabiutki fachowiec z jakimś zamętem w głowie. Jego obecność jest inspirowana przez admina celem nakręcenia liczby odwiedzin na forum.

pozdrawiam