Forum Klimatyzacja
Styczniowe zmiany na forum - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Styczniowe zmiany na forum (/showthread.php?tid=3068)

Styczniowe zmiany na forum - Shitashii - 2010-01-07

Widać, że znacznie się poprawiło na forum. Pojawiło się Raportuj , chociaż jeszcze nie wiem do czego to służy. Pojawiło się oznaczenie za który post dostało się punkt (przynajmniej u mnie tak to wygląda).

Styczniowe zmiany na forum - admin - 2010-01-07

Shitashii napisał(a):Widać, że znacznie się poprawiło na forum. Pojawiło się Raportuj , chociaż jeszcze nie wiem do czego to służy. Pojawiło się oznaczenie za który post dostało się punkt (przynajmniej u mnie tak to wygląda).
w/w zmiany włączone były już od jakiegoś czasu. W najbliższym czasie dojdzie jeszcze kilka zmian, szczegóły wkrótce Smile

Styczniowe zmiany na forum - byniom - 2010-01-08

No to bardzo pozytywna wiadomość bo już troszkę przestawało mi się tutaj podobać. Big Grin
Pozdrawiam

Styczniowe zmiany na forum - Shitashii - 2010-01-08

admin napisał(a):w/w zmiany włączone były już od jakiegoś czasu. W najbliższym czasie dojdzie jeszcze kilka zmian, szczegóły wkrótce Smile
Może i były, ale już dawno nie zarobiłem punktu Big Grin
A to Raportuj to jest napisane szarą czcionką na szarym tle (u mnie) więc nie rzucało się w oczy. Ale do czego to służy???

Styczniowe zmiany na forum - Artic - 2010-01-08

Shitashii napisał(a):
admin napisał(a):w/w zmiany włączone były już od jakiegoś czasu. W najbliższym czasie dojdzie jeszcze kilka zmian, szczegóły wkrótce Smile
A to Raportuj to jest napisane szarą czcionką na szarym tle (u mnie) więc nie rzucało się w oczy. Ale do czego to służy???
u mnie też nie ma Big Grin

Styczniowe zmiany na forum - elektromechanik - 2010-01-08

Shitashii napisał(a):
Tak jak w >wojsku<. chlebak - jak sama nazwa wskazuje - służy do noszenia granatów Big Grin i =D
( może mnie ktoś za to zdanie <raportuje>).

A tak całkiem poważnie to ten przycisk służy do tego aby poinformować ADMINA czy MODERATORA o tym że dany post ( autor ) Twoim zdaniem łamie regulamin ( z tego czy innego powodu ).

Gdy taki R... napisał że jesteś < ciota matoł i tym podobne lub pisał bzdury na jakiś konkretny temat to w tym jego poście przyciskasz raportuj.
( na elektrodzie to za uznany raport dostaje się dodatkowe punkty - może lepiej aby TU nie....):mad:

Styczniowe zmiany na forum - mg - 2010-01-09

A Ty co?, tajny współpracownik DERMATOLOG. Cool

Styczniowe zmiany na forum - elektromechanik - 2010-01-09

Był jasio - postać stała
R..... - postać gazowa
demag..... - wygląda na ciekło

Jak widać prawdziwy czynnik chłodniczy. Zmienia stany, upierdliwy i wierci dziurę

Styczniowe zmiany na forum - Tadeusz4321 - 2010-01-09

elektromechanik napisał(a):Był jasio - postać stała
R..... - postać gazowa
demag..... - wygląda na ciekło

Jak widać prawdziwy czynnik chłodniczy. Zmienia stany, upierdliwy i wierci dziurę
Radekklimat Usun tego faceta bo to ten sam jasio,R12, i inny gaz oraz teraz stan ciekły jak napisał, elektromechanik

Radekklimat usuń tego demagoga w stanie ciekłym,bo znowu napsuje krwi kilkunasu osobom.Występuje znowu na wszystkich forach z głupimi uszczypliwymi zdawowymi zdaniami

Styczniowe zmiany na forum - radekklimat - 2010-01-09

Poczekam na rozwój sytuacji.

Dzięki radekklimat.Tego faceta mozna wyczuc na odległość.Proponuje go na kandydata na PREZYDENTA RP V .Do tego on się nadaje-negować wszystko ,kto co napisał, o co się zapytał, (to żarty w sobotni mroźny wieczór)Dobrego odpoczynku Pozdrawiam

Styczniowe zmiany na forum - elektromechanik - 2010-01-09

Tadeusz4321 napisał(a):Dzięki radekklimat.Tego faceta mozna wyczuc na odległość.Proponuje go na kandydata na PREZYDENTA RP V .Do tego on się nadaje-negować wszystko ,kto co napisał, o co się zapytał, (to żarty w sobotni mroźny wieczór)Dobrego odpoczynku Pozdrawiam
No tu to trafiłeś SUPER!!!!!

Może to >TRZECI< bliźniak . Z zachowania i mącenia wypisz-wymaluj wszystko na to wskazuje.

elektromechanik-nie moge negować BRACI -przecież to nie to Forum-ja mówie o naszym wspólnym wrzodzie- gazie,stanie ciekłym,innym stanie-np stanie idiotyzmu.
który jest bardzo aktywny i potrafi-to mu trzeba przynać zakłócić watek danego tematu i sprowadzić go na manowce

do demagogia-podaj swój e-mail porozmawiamy na inne tematy np na Twój stosunek do Żydów który tu wyraziłeś na tym Forum i za co odpowiesz przed prawem niebawem oraz na każdy inny temat nie dotyczący chłodnictwa,klimatyzacji,auto klimatyzacji,pracy w w zawodach i temu podobnych tematach.Jeżeli nie, to zamknij buzię i palców nie kładź na klawiaturze komputera ,lub powiedz swojemu dziecku aby Ci tego zabroniła i nie wychylaj się.

Tą płytkę połóż na najbliższym chodniku