![]() |
|
Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Chłodnictwo w transporcie (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=28) +--- Wątek: Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E (/showthread.php?tid=4344) |
Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - pepe33 - 2010-11-16 Witam,potrzebuję instrukcji do skasowania kodów błędów w agregacie Kerstner C103E.Uprzejmie proszę o pomoc. Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - JACEK_NO - 2011-06-11 Mam taki agregat i mogę komuś pomoc w skasowaniu błędu E6 po 1500h. kontakt przez e-maila ( trzeba sprawdzić i wymienić szczotki w silniku elektrycznym - koszt oryginalnych ok 350zł netto) inne błędy kasuje się przez odłączenie od obu akumulatorów masy na dłuższą chwile. Pozdr. Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - JACEK_NO - 2011-06-11 MAM też instrukcję po polsku do kerstnera c103 i do c202. Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - radekklimat - 2011-06-11 A ja mam schematy elektryczne. Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - klimanoc - 2013-04-17 Witam, mam problem z odblokowaniem agregatu Krestner C202E jest po wymianie szczotek. Proszę w uruchomieniu. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - marek377 - 2014-05-25 [kerstner]witam prosze o pomoc w skasowaniu bledu e6 na mercedesie vito prosze o pomoc Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - mroqa - 2014-06-02 witam w c 103 po zablokowaniu silnika elektrycznego przepaliło bezpiecznik 25A w skrzynce z przekaznikami, po wymianie działa poprawnie tylko zasilony z 230V z wtyczki , a przy uruchomieniu z silnika nie swieci sie nawet sterownik z temperatura, czy ktos pomoze albo ma schemat? dzieki Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - JACEK_NO - 2017-12-15 WITAM MAM SPORO WIADOMOŚCI NA EMAIL Z PYTANIEM O BŁĄD E6 . ODPOWIADAM CO MI WIADOMO W TEMACIE : E6 JEST TO INFORMACJA O KONIECZNYM PRZEGLĄDZIE -WYMIANIE SZCZOTEK W SILNIKU ELEKTRYCZNYM - TRZEBA KONIECZNIE SPRAWDZIĆ W JAKIM SA STANIE . PROSZĘ SPRÓBOWAĆ W/G OPISU PONIŻEJ . WŁĄCZYĆ AGREGAT TRZYMAJĄC JEDNOCZEŚNIE PRZYCISK STRZAŁKI WYBORU GÓRA- DÓŁ POJAWI SIĘ NA WYŚWIETLACZU PA0 STRZAŁKĄ W DÓŁ PRZEJŚĆ DO PA2 teraz trzymając przycisk z symbolem TERMOMETRU przejść strzałką do SYMBOLU 23 puścić przycisk termometr nacisnąć znowu termometr I przejść strzałką DO P21 W P21 powinno się wyświetlać ile godzin zostało do końca ( NP . JEŻELI WYŚWIETLA SIĘ 17 TO ZOSTAŁO 170 GODZIN - CZYLI X10 ) ustawić strzałkami NA 150 CZYLI 1500GODZIN do następnego przeglądu sterownik po chwili sam wyjdzie z opcji ustawienia i je zapisze . Pozdrawiam Kasowanie błędów w agregacie KERSTNER C103E - Kogaauto - 2018-08-23 klimanoc napisał(a):Witam, Witam , mam ten sam problem po wymianie szczotek wyświetla się błąd e4 czy jest ktoś w stanie pomoc ? Nie ukrywam ze była zaniedbana Chlodnia ale działała , póki szczotki się skończyły ... proszę o pomoc |