![]() |
|
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... (/showthread.php?tid=4597) Strony:
1
2
|
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - Fujitsu Szczecin - 2011-02-17 Witam Jako że na co dzień spotykamy się z wesołymi sytuacjami ale tak naprawdę one nie są śmieszne. Proponuje zamieszczanie takowych a na koniec roku wybranie największej głupoty roku. W lutym nominuje do nagrody ,,Różowych Stringów na Szelkach''- właśnie pomóżcie mi kogo nominować. Właściciela czy rezolutnych panów od ociepleń. ![]() ![]() Pozdrawiam Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - tommatiz - 2011-02-17 Bajka Myślę że właściciel klimy zapomniał że jest remont albo nie wiedział a fachowcy od ociepleń robili tylko to co do nich należało
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - wit - 2011-02-17 bez zdjęcia... sam opis. byłem kiedyś na naprawie klimy ... Nowy ładny budynek -na wysokości około 4m wisi klima -estetyczny tynk wokół klimy na 2m szeroko cała ściana aż do ziemi zarzygana olejem -pod spodem plama ze 2m średnicy... Z daleka widać potężną plamę tynk trwale oszpecony... układ szczelny. rozmowa z właścicielem budynku -ktoś bezskutecznie naprawiał -spawał i "coś wybuchło w środku taka chmura się zrobiła..." -rozbieram -wymieniony zawór czterodrożny -chłopaki wyspawali zawór gdy w klimie było około 4kg czynnika R410. podgrzali zawór palnikiem i ciśnienie po prostu wyrwało rurkę.... plama naprawdę bardzo "malowniczo" wyglądała Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - bartek2700 - 2011-02-17 ...może to okienniak;-))))) Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 dodaje Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 i jeszcze klimatyzacja samochodowa http://fundir.org/gallery,zrob_to_sam_klimatyzacja,46,0,0.html Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 i nastepne Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - awax - 2011-02-17 Na fotce jest jednostka półwewnętrzna klimatyzatora wściennego Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ciag dalszy do wczesniejszego sorrki ale cos nie umiem tutaj wklejac zdjec Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]()
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]() ![]() ![]() ![]()
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]() ![]() ![]()
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]() Chyba robią ICE COKE Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 ![]() ![]()
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - andrewrc - 2011-02-17 Klimatyzacja tak dla zainteresowanych zamontowana we Wrocławiu ul. Armii Krajowej. W pobliżu odział firmy D...n. Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - tommatiz - 2011-02-17 forumklima napisał(a):dodajeNo totalnie brak mi słów. Idiotyzm i kretynizm jest ponad moje siły aby to zrozumieć!!!!!!!!! Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 To chyba tylko dla zdjęcia bo nie sadze żeby aż byli tak bezmyślni Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - tommatiz - 2011-02-17 Możliwe że jest to dla picu ale to co widać jest MASAKRYCZNE. Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - łysy45 - 2011-02-17 Ciekawe co piją Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - forumklima - 2011-02-17 elektryzujący napój z taka inwencja pomysłu jak z czeskiej bajki Sąsiedzi Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - Fujitsu Szczecin - 2011-05-06 Witam W tym miesiącu moim kandydatem jest konserwator który podłączył własnoręcznie klimatyzator. Nawet się rymuje ![]() Oczywiście klimatyzator nie działa- w ogóle :lol: ![]() Dodam że rury są bez izolacji na całej długości do jednostki wewnętrznej. Skropliny z j. w. idą do góry- grawitacyjnie. Nie mogłem zrobić zdjęcia w środku ze względu na specyfikę pomieszczenia. Pozdrawiam Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - Bogdan_New_Jersey - 2011-05-22 Zastanawiam sie po pierwsze jaka kampania zgodziła sie tak blisko siebie zainstalować te condensers. Klient powiedział ze ta firma co je instalowała, nie może sobie poradzić, z tymi systemami, "ciągle nie chłodzą" ![]() A trzeba już być naprawdę debilem żeby zgodzić sie na cos takiego, pierwsze jest plotek potem jest gruba guma i ta dziwna kołdra. Nie ma prawa to pracować Oba systemy są 5 ton (60tysBtu) Trane ![]() ![]() a zapomniałem dopisać systemu się nie udało wyciszyć , Gościu powiedział mi ze on go wycisza, a on coraz głośniej pracuje i zaczyna sie wyłączać.
Nagroda miesiąca! Różowe Stringi na Szelkach dla... - Fujitsu Szczecin - 2011-05-22 Witam Czyli u was też ciekawostki techniczne są możliwe . Widzę że manometr elektroniczny stary jeszcze używasz. Nie kupiłeś tego kombajnu fajnego co był w promocji.Pozdrawiam |