![]() |
|
Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? (/showthread.php?tid=4624) |
Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - irroda - 2011-02-24 byłem na stronie kcichik.pl i w zakładce forum powstał nowy dział: "Porady księgowo-podatkowe" na pytania odpowiada kompetentna osoba, a można poradzić się zupełnie za darmo. Wszyscy mówią, że konkurencja to dobra rzecz, więc kiedy u Nas taki dział zagości Panie Administratorze, czy raczej niema na co liczyć. Pozdrawiam Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - Shitashii - 2011-02-24 Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo". To kpina. A poza tym, to Awax nie martwi się, że księgowi zdradzają swoje tajemnice, że rozdają wiedzę za darmo? Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - irroda - 2011-02-24 ziół pracownikowi do ust wciskał chyba nie będziesz ? My konkurencją/szarą strefą dla biur podatkowych nie jesteśmy, a odnośnie rozdawania wiedzy i współpracy firm, nie mam nic przeciwko, ale między osobami lub firmami legalnie działającymi na rynku, nie popieram edukowania mojej nieuczciwej konkurencji, która po godzinach "czyści" klimatyzatory ludwikiem za 50 pln. Z firmami konkurencyjnymi żyję w zgodzie, bo to się wszystkim opłaca, szczególnie jak czegoś zabraknie. Takie moje zdanie. Miłego Dnia. Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - awax - 2011-02-25 Shitashii napisał(a):Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo". Niech Ciebie o to głowa nie boli,porad udziela profesjonalne biuro podatkowo księgowe,są one dla osób zarejestrowanych .Dziwne by było aby w polsce podatki zaczęłły płacić osoby z szarej sfery. Przy okazji nikt niczego nie rozdaje ,jest to jedno i nie jedyne z działań Centrum. Jedna mała uwaga to to,że nie jest to "konkurencyjne forum"My skupiamy osoby czynnie i legalnie działające w branży i każda porada jest weryfikowana merytorycznie przez Zarząd. Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - MYSZA - 2011-02-25 Bartosz napisał(a):Facet.Przesadziłeś.Nie wiesz o co biega to do szkoły i to szybko Odnośnie pisze sie razem .Moderaror wiesz co zrobić?Shitashii napisał(a):Ja myślę, że u nas to trzeba utworzyć dział "mechanika samochodowa", bo przecież musimy samochodami jeździć do klientów. No i aby pracownicy byli cały rok zdrowi to dział "ziołolecznictwo".U nas czyli gdzie?Nie przypuszczam aby ta księgowa zdradzała ponieważ forum nie dotyczy księgowości tylko chłodnictwa.A jak ci coś nie pasuje po prostu nie czytaj zakładek które cię nie interesują.Wystarczy być elastycznym i intelektualnym forumowiczem.Od nośnię twojej wiedzy Konkurencyjne forum nie śpi - atakuje ciekawymi pomysłami, a Tu co ? - Shitashii - 2011-02-25 Szczerze mówiąc, to dwudziestoprocentowa wiedza to dla mnie komplement. Pewnie że zostałem moderatorem z łapanki. Ale czy mała wiedza przeszkadza w utrzymywaniu porządku? |