![]() |
|
odkurzacz - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: odkurzacz (/showthread.php?tid=4662) Strony:
1
2
|
odkurzacz - bxz - 2011-03-18 Witam, nie polecam tych za 300 PLN... żyją krótko. A teraz szukam czegoś lepsiejszego i pytanie: BOSCH GAS? Dobry, bo widziałem kilka na budowie jak się sprawują... i ta opcją, że filtr jak się zabrudzi sam się trzepie nice, tylko za 25l pojemności 1500 PLN sporo.Zastanawiam się nad średnią półką... czy jest coś godnego polecenia. Ważne by był niewielki i najlepiej z tym samooczyszczaniem filtra. Co macie i możecie polecić zapytuje... Pozdrawiam odkurzacz - mg - 2011-03-18 Bosch Gas sam się nie trzepie. Po zapchaniu filtrów zapala się czerwona lampka, i teraz to Ty musisz mu wytrzepać filtry, czyli przerywasz prace i włączasz oczyszczanie(trwa to kilka sekund). Moim zdaniem jest to niezbyt ciekawe rozwiązanie, często z niego korzystam więc wiem co mówię :/ Zastanawiam się nad przemysłowym odkurzaczem z Karcher. Poprosiłem o demonstracje jak działa samo oczyszczanie i w nich jest to rozwiązane inaczej. Filtr jest czyszczony bez przerywania pracy, automatycznie. odkurzacz - tommatiz - 2011-03-18 Polecam odkurzacz HILTI. Niestety jedna wada to cena i waga samego odkurzacza. Ale filtry same się trzepią co ok 2min. Jeżeli chodzi o odkurzacze to nie ma co oszczędzać bo jak wiemy 95% ciągniemy pyłu od wiercenia a reszta to gruz i inne a kiepskiej jakości odkurzacz szlag trafi po krótkim używaniu. Pzdr odkurzacz - Shitashii - 2011-03-18 Ja również miałem okazję używać HILTI. I ma tą opcję strzepywania filtrów. Ale co jakiś czas wypada go i tak samemu oczyścić. Służył nawet bardziej do czyszczenia kotłów olejowych niż sprzątania gruzu. Nie zawiódł. Wcześniej korzystałem też z Metabo - też dawał radę z pyłem i gruzem. Jak odkurzacz :-) odkurzacz - Lukasz85 - 2011-03-19 Używam Bosch GAS 25 - czyszczenie filtra - jak napisał mg - musisz przerwać prace i włączyć oczyszczanie ręcznie tak poza tym pracuje trzeci rok i nie narzekam - mogę go śmiało polecić odkurzacz - skspert - 2011-03-19 no wreszcie coś z branży,a okna czym myjecie???????????? ![]() Od tego "trzepania" to można się rozchorować
odkurzacz - barbie - 2011-03-19 ja używam odkurzacza LG--kiedyś dodawali odkurzacze do każdego klimatyzatora . odkurzacz - skspert - 2011-03-19 Teraz podobno mają dawać MOP y
odkurzacz - zuku - 2011-03-22 Ponoć bardzo dobre odkurzacze robi Rzeszowska firma PROFIL. Cena odkurzacza który może być podłaczany do np bruzdownicy to koszt ok 800 zł. http://www.profieurope.eu/ odkurzacz - bxz - 2011-03-27 zuku napisał(a):Ponoć bardzo dobre odkurzacze robi Rzeszowska firma PROFIL. Cena odkurzacza który może być podłaczany do np bruzdownicy to koszt ok 800 zł. masz taki? odkurzacz - zuku - 2011-03-27 Nie mam. Napisałem że ponoć są dobre bo tak słyszałem. Jakieś dwa lata temu oglądałem je i wyglądały solidnie. odkurzacz - JACU6X6 - 2011-04-10 zuku napisał(a):Ponoć bardzo dobre odkurzacze robi Rzeszowska firma PROFIL Witam wszystkich - nowy jestem ![]() www.karcherser................pl Profil robi super odkurzacze na bazie karcherowskich, nie do wykończenia w domu profi I lub II worki 5 szt za 15 zł. Do profesjonalnych zastosowań polecam Karcher nt 35/1 bezworkowy zbiera wodę i trzepie filtr. To samo co FLEX a połowę tańszy. odkurzacz - Administrator - 2011-04-11 witam Cię JACU6X6 proszę o uważne przeczytanie regulaminu forum. podawanie danych teleadresowych oraz adresów www jest zabronione. możesz oczywiście podawać takie dane w wiadomościach prv. pozdrawiam Wojtek odkurzacz - Tony - 2011-08-12 Eeetam, gadacie, że za 300zł nie da się kupić, a ja mówię, że się da. Wejdźcie sobie na jakiś przykładowy sklep agd w kategorii odkurzacz ............................i ustawcie sortowanie po cenie. I philipsy znajdziesz, zelmery, zanusi, electrolux... odkurzacz - mg - 2011-08-12 Tony odkurzaczy
odkurzacz - TRYFIDY - 2011-08-13 Tony napisał(a):Eeetam, gadacie, że za 300zł nie da się kupić, a ja mówię, że się da. Wejdźcie sobie na jakiś przykładowy sklep agd w kategorii odkurzacz ............................i ustawcie sortowanie po cenie. I philipsy znajdziesz, zelmery, zanusi, electrolux...I wszystkie są profesjonalne i nie padną po 3 montażach używam hitachi RP35YE odkurzacz - CleaningCompany - 2013-01-09 A jaki jest najlepszy odkurzacz przemysłowy? Taki w rozsądnej cenie ![]() <reklama;pozdrawiam Admin> odkurzacz - klimatolog - 2013-01-10 Najlepszym odkurzaczem jest kultura pracy odkurzacz - coldtherm - 2013-01-10 profesjonalny montaż profesjonalnym sprzętem typu zel... tylko załamać ręce odkurzacz - mg - 2013-01-10 klimatolog napisał(a):Najlepszym odkurzaczem jest kultura pracyFrazes odkurzacz - gadas - 2013-02-05 Mam NT 35/1 do niego kupiłem filtr przeciwpyłowy oddzielający syp od wieka z silnikiem by mi się nic nie kurzyło . Używam go praktycznie do wszystkiego co wiertło wyrzuci podczas wiercenia i do czyszczenia po montażu. Odkurzacz jest z półautomatycznym oczyszczaniem filtra. Teraz może bym kupił Karchera z nieco mniejszym kubłem choć po robocie często ten pojemnik służy mi jako śmietnik. odkurzacz - Adam78 - 2013-05-29 Ja akurat użytkuję PROFUSa - kupiłem go używanego. Można o nim przeczytać nieco na stornie sklepu: [reklama] Już drugi rok jest z nami i na razie bez problemów. Pozdrawiam odkurzacz - mg - 2013-06-02 Po dwóch latach eksploatacji nadal premiuje Karchera. odkurzacz - ratownik333 - 2016-07-08 Nie kupuj chińszczyzny. Po tygodniu pracy poszedł mi tylko dymek z silnika. Teraz używam Hilti vc 40 i jestem bardzo zadowolony, sprzęt nie do zajechania. odkurzacz - Bolas - 2016-07-08 Za kopanie w postach
|