![]() |
|
Walne Kcichik - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Walne Kcichik (/showthread.php?tid=4835) |
Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-12 Witam Zarząd Główny Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji uchwalił termin Walnego Zgromadzenia członków Stowarzyszenia.Walne odbędzie się 16 kwietnia o godż.11.00 w siedzibie Centrum w Szczecinku ul.Koszalińska 85. Zebranie ma charakter otwarty i zapraszamy Wszystkich zainteresowanych Prezes ZG KCICHIK Władysław Urbańsk Walne Kcichik - KlimTech - 2011-04-12 rozumiem że tylko fachowców ?
Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-12 Wszystkich zainteresowanych,również początkujacych ,którzy fachowcami chcą dopiero zostać. Walne Kcichik - KlimTech - 2011-04-12 hehe to taki mały zgrywus był ja również zachęcam wszystkich do pogłębiania swojej wiedzy w tej dziedzinie. Odradzam klientom żeby czasem sami nie montowali :p ale poznać zasady działania urządzeń i systemów chłodniczych jak najbardziej. W końcu lepiej wiedzieć z czego się korzysta
Walne Kcichik - barbie - 2011-04-13 słyszałem że ma robić serwis amoniaku w Gdyni,będziesz mógł go poznać osobiście . Walne Kcichik - llort - 2011-04-15 barbie żle słyszysz ja słyszałem że CO2.I obiło mi się o uszy że piernik nie ma nic do wiatraka.Choć w procesie pierników Toruńskich wiatraki mają rację bytu.barbie możesz coś więcej na temat? Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-19 W dniu 16 kwietnia 2011r w siedzibie KCICHiK w Szczecinku odbyło się zebranie Walne naszego Stowarzyszenia. Realizując porządek zebrania podjęto następujące uchwały: - Uchwała o zaliczeniu składek wpłaconych za 2009r. jako składki za 2009 i 2010r. - Uchwała o przyjęciu sprawozdania finansowego za miniony okres działalności 2009 i 2010 r. - Uchwała o ustanowieniu Branżowego Certyfikatu Firmy ? wydawanego przez KCICHiK - dla firm będących członkami naszego Stowarzyszenia. [ Warunki przyznawania regulować będą wewnętrzne przepisy Stowarzyszenia zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa UE]. - Uchwała o podjęciu prowadzenia kursów początkowych i uzupełnia-jących oraz ustanowieniu zaświadczeń o odbytym szkoleniu dla personelu w odniesieniu do wykorzystywanych w niektórych pojazdach silnikowych systemów klimatyzacyjnych zawierających niektóre fluorowane gazy cieplarniane. PREZES KCICHiK (-) Władysław Urbański Walne Kcichik - KCICHIK - 2012-03-27 Tegoroczne Walne Zgromadzenie członków Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji odbędzie się 21 kwietnia o godz.11.00 w siedzibie Centrum w Szczecinku ul.Koszalińska 85. Jak zwykle jest to spotkanie otwarte dla wszystkich osób zainteresowanych tematami naszej branży. W bieżącym roku wiele uwagi poświęcimy aktom prawnym,które nas niebawem zaskoczą. Ocenimy również szkolenia i certyfikacje ,które Stowarzyszenie rozpoczęło (dla członków Centrum bezpłatnie ) Zapraszamy Zarząd KCICHIK Walne Kcichik - Tadeusz4321 - 2012-03-27 Jak sie do Was zapisać?Jakieś druki do wypełnienia na priv.Jakie składki roczne? Walne Kcichik - KCICHIK - 2012-03-27 Wszystkie informacje są na stronie jak w profilu |