Forum Klimatyzacja
Walne Kcichik - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Walne Kcichik (/showthread.php?tid=4835)

Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-12

Witam
Zarząd Główny Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji uchwalił termin Walnego Zgromadzenia członków Stowarzyszenia.Walne odbędzie się 16 kwietnia o godż.11.00 w siedzibie
Centrum w Szczecinku ul.Koszalińska 85.

Zebranie ma charakter otwarty i zapraszamy Wszystkich zainteresowanych

Prezes ZG KCICHIK Władysław Urbańsk

Walne Kcichik - KlimTech - 2011-04-12

rozumiem że tylko fachowców ? Smile

Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-12

Wszystkich zainteresowanych,również początkujacych ,którzy fachowcami chcą dopiero zostać.

Walne Kcichik - KlimTech - 2011-04-12

hehe to taki mały zgrywus był Smile ja również zachęcam wszystkich do pogłębiania swojej wiedzy w tej dziedzinie. Odradzam klientom żeby czasem sami nie montowali :p ale poznać zasady działania urządzeń i systemów chłodniczych jak najbardziej. W końcu lepiej wiedzieć z czego się korzysta Smile

Walne Kcichik - barbie - 2011-04-13

słyszałem że ma robić serwis amoniaku w Gdyni,będziesz mógł go poznać osobiście .

Walne Kcichik - llort - 2011-04-15

barbie żle słyszysz ja słyszałem że CO2.I obiło mi się o uszy że piernik nie ma nic do wiatraka.Choć w procesie pierników Toruńskich wiatraki mają rację bytu.barbie możesz coś więcej na temat?

Walne Kcichik - KCICHIK - 2011-04-19

W dniu 16 kwietnia 2011r w siedzibie KCICHiK w Szczecinku odbyło się zebranie Walne naszego Stowarzyszenia. Realizując porządek zebrania podjęto następujące uchwały:
- Uchwała o zaliczeniu składek wpłaconych za 2009r. jako składki za 2009 i 2010r.
- Uchwała o przyjęciu sprawozdania finansowego za miniony okres działalności 2009 i 2010 r.
- Uchwała o ustanowieniu Branżowego Certyfikatu Firmy ? wydawanego przez KCICHiK - dla firm będących członkami naszego Stowarzyszenia.
[ Warunki przyznawania regulować będą wewnętrzne przepisy Stowarzyszenia zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa UE].
- Uchwała o podjęciu prowadzenia kursów początkowych i uzupełnia-jących oraz ustanowieniu zaświadczeń o odbytym szkoleniu dla personelu w odniesieniu do wykorzystywanych w niektórych pojazdach silnikowych systemów klimatyzacyjnych zawierających niektóre fluorowane gazy cieplarniane.

PREZES KCICHiK
(-) Władysław Urbański

Walne Kcichik - KCICHIK - 2012-03-27

Tegoroczne Walne Zgromadzenie członków Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji odbędzie się 21 kwietnia o godz.11.00 w siedzibie Centrum w Szczecinku ul.Koszalińska 85.
Jak zwykle jest to spotkanie otwarte dla wszystkich osób zainteresowanych tematami naszej branży.
W bieżącym roku wiele uwagi poświęcimy aktom prawnym,które nas niebawem zaskoczą.
Ocenimy również szkolenia i certyfikacje ,które Stowarzyszenie rozpoczęło (dla członków Centrum bezpłatnie )
Zapraszamy
Zarząd KCICHIK

Walne Kcichik - Tadeusz4321 - 2012-03-27

Jak sie do Was zapisać?Jakieś druki do wypełnienia na priv.Jakie składki roczne?

Walne Kcichik - KCICHIK - 2012-03-27

Wszystkie informacje są na stronie jak w profilu