Forum Klimatyzacja
Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Giełda ogłoszeń (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Sprzedam (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. (/showthread.php?tid=6734)

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - Pro-special - 2012-12-30

Sterowniki dla chłodnictwa w atrakcyjnych cenach.
Jedno lub dwu-przekaźnikowe sterowniki z rozbudowanym menu. Zapewniają funkcjonalność równą dobrze znanym w Polsce geco i tym podobne.

[reklama]

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - barbie - 2012-12-30

słaba jakość po kilku miesiącach wychodzą z programu .

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - Pro-special - 2012-12-30

Czy ktoś ma podobne doświadczenia jak Barbie?
Ja pracuję z nimi od pół roku i jedyny problem jaki miałem wynikał z błędu w tłumaczeniu instrukcji ale to może jeszcze zbyt krótko by się zarzekać.

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - mg - 2012-12-30

Może kupisz wagę pod czynnik?

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - barbie - 2012-12-30

sondy pomiarowe w tych sterownikach są niskiej jakości .

Sondy występują w 3 rodzajach. Najtańszych nigdy nie sprowadzałem, stąd może brak negatywnych doświadczeń.

Masz może jakieś fotki tych sond?

Mogę zrobić jutro bo choć nie za bardzo wyobrażam sobie ocenę jakości czujki po wyglądzie to jednak poczekam na lepsze światło.

Wiesz... trochę się tego widziało Rolleyes

http://www.keld-electronics.com/wp-content/uploads/2012/10/Ficha_prod_NTC_ES.pdf ładniejszych zdjęć raczej nie zrobię z moim sprzętem.
Wolę te mniejsze tylko z uwagi na łatwiejsze przeciskanie Wink

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - awax - 2012-12-30

Pro-special napisał(a):Czy ktoś ma podobne doświadczenia jak Barbie?
Ja pracuję z nimi od pół roku i jedyny problem jaki miałem wynikał z błędu w tłumaczeniu instrukcji ale to może jeszcze zbyt krótko by się zarzekać.

Ze strony do której link zamieściłeś wynika,że nie zajmujesz się chłodnictwem,więc jest to tylko opinia jako handlowca .
Co do cen to w podobnych można kupić inne marki,które są na rynku od kilku lat zwłaszcza,że jest to cena netto.
Powodzenia

Jeśli sprawdzisz jeszcze datę powstania strony to dowiesz się od jak "dawna" nie zajmuję się chłodnictwem.

miałem do czynienia z tymi mniejszymi--one psują się po kilku miesiącach .

OK poczekam zobaczę.

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - awax - 2012-12-30

Pro-special napisał(a):Jeśli sprawdzisz jeszcze datę powstania strony to dowiesz się od jak "dawna" nie zajmuję się chłodnictwem.

Po co mam sprawdzać,wystarczy że napiszesz czy serwisujesz urządzenia chłodnicze?ze strony tego nie wynika.
Wracając do cen to te netto nie są żadną rewelacją.

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - klimatolog - 2012-12-30

Nie jestem złodziejem i nie okradam sam siebie?

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - Pro-special - 2012-12-31

awax napisał(a):
Pro-special napisał(a):Jeśli sprawdzisz jeszcze datę powstania strony to dowiesz się od jak "dawna" nie zajmuję się chłodnictwem.

Po co mam sprawdzać,wystarczy że napiszesz czy serwisujesz urządzenia chłodnicze?ze strony tego nie wynika.
Wracając do cen to te netto nie są żadną rewelacją.

Serwisowałem, teraz już tylko stałych klientów.
Nie wiem na jakich sterownikach pracujecie ale skoro geco katalogowo kosztuje ok 2 razy więcej to mam inne odczucia co do cen.

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - mg - 2012-12-31

Geco odpalasz i robi aż kondzioły wyschną Big Grin
Nie wiem czy to zada czy waleta :/

Sterowniki chłodnicze hiszpańskiej marki KELD od 70zł netto. - barbie - 2012-12-31

Geco jest dobre ,ale sondy ma słabe--woda dostaje się pod metalową łuskę .obecnie preferuję LAE bo są niezawodne .