![]() |
|
Jaki samochód na firmę? - Wersja do druku +- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl) +-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Jaki samochód na firmę? (/showthread.php?tid=9993) |
Jaki samochód na firmę? - kroms - 2016-11-25 Potrzebujemy jakiegoś auta takiego do 70 tys zł dla przedstawiciela handlowego. Takie które będzie robiło duże przebiegi po 50 tys zł rocznie minimum. Możecie polecić coś w tym zakresie? Jaki samochód na firmę? - januszk - 2016-11-25 Opcji jest dużo. Rozumiem, że 70 tys zł, to jest kwota brutto. Mi się zawsze podobały Toyoty. W tym budżecie mógłbyś spokojnie zainwestować w jakąś porządną Corollę z całkiem niezłym wyposażeniem. Jaki samochód na firmę? - oktawio - 2016-11-30 moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie Jaki samochód na firmę? - Amfan - 2016-11-30 oktawio napisał(a):moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie bmw, adidas, hugo boss,puma, opel, ig farben bayer,junkers,daimler-benz, to naziści mordercy narodu polskiego. Nie kupuje i nie kupowałem rzeczy marek niemieckich, które miały jakikolwiek udział w zagładzie narodu polskiego. Jaki samochód na firmę? - PARTNER-MAR - 2016-11-30 BMW dla przedstawiciela? Jaki samochód na firmę? - coolmaker1 - 2016-11-30 Witam. Czy nie nastąpiła pomyłka w wyborze forum przez zakladającego wątek ? Jaki samochód na firmę? - Whisky - 2016-12-01 Amfan czyli ty jeździsz warszawą?
Jaki samochód na firmę? - gadget - 2016-12-02 Whisky napisał(a):Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Coś Ty Warszawa to wczesna wersja zdaje się Pabiedy (vel jakiś Ford?) co najwyżej Syrenka lub też całkowicie polski Tarpan - na montaże jak znalazł... Jaki samochód na firmę? - Whisky - 2016-12-02 Ale nie zapomnijmy że największa fabryka Forda jest w Kolonii a np samochody BMW składają Polacy Niemiecka marka, Polska dokładność gdyby się ktoś przy grzańcu chciał pośmiać
Jaki samochód na firmę? - marianek1 - 2016-12-23 od kilku lat w firmie mamy auta Renault i jakiś udaje się pracować bez większych awarii Jaki samochód na firmę? - januszk - 2017-01-23 Renault dobra marką - szczególnie, jeżeli jeździ się nią od nowości - wtedy przez kilka pierwszych lat jest w zasadzie bez wkładu własnego. Jeszcze lepsze są auta produkcji japońskiej: Nissan, Toyota. Szczególnie Toyoty są dobre, wytrzymałe, jakościowo bez zarzutu. W wielu salonach samochodowych znajdziesz jeszcze wyprzedaż rocznika. Sprawdź sobie np model Toyota Verso. Najlepiej wybrać się gdzieś na jazdę próbną. Jaki samochód na firmę? - estera84 - 2017-08-28 Może sprawdźcie sobie licytacje [reklama] według mnie to dobra opcja. W tym serwisie można wylicytować samochód polesingowy, czasami można znaleźć dobrą okazję. Poza tym mają w ofercie również pojazdy dostawcze, a także różnego rodzaju maszyny i urządzenia. Jaki samochód na firmę? - DLis - 2017-09-05 Jak dla firmy to najlepszy będzie jakiś dostawczak. Polecam Mercedesa. |