Forum Klimatyzacja
Jaki samochód na firmę? - Wersja do druku

+- Forum Klimatyzacja (https://forum.klimatyzacja.pl)
+-- Dział: Klimatyzacja.pl (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Hyde Park (https://forum.klimatyzacja.pl/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Jaki samochód na firmę? (/showthread.php?tid=9993)

Jaki samochód na firmę? - kroms - 2016-11-25

Potrzebujemy jakiegoś auta takiego do 70 tys zł dla przedstawiciela handlowego. Takie które będzie robiło duże przebiegi po 50 tys zł rocznie minimum. Możecie polecić coś w tym zakresie?

Jaki samochód na firmę? - januszk - 2016-11-25

Opcji jest dużo. Rozumiem, że 70 tys zł, to jest kwota brutto.
Mi się zawsze podobały Toyoty. W tym budżecie mógłbyś spokojnie zainwestować w jakąś porządną Corollę z całkiem niezłym wyposażeniem.

Jaki samochód na firmę? - oktawio - 2016-11-30

moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie

Jaki samochód na firmę? - Amfan - 2016-11-30

oktawio napisał(a):moją ulubiona marką jest BMW, dla mnie to auta niezawodne. Zobacz sobie w Bawaria Motors BMW, na pewno znajdziesz jakiś godny uwagi model. Ostatni mój zakup to BMW Touring też u nich w salonie

bmw, adidas, hugo boss,puma, opel, ig farben bayer,junkers,daimler-benz, to naziści mordercy narodu polskiego. Nie kupuje i nie kupowałem rzeczy marek niemieckich, które miały jakikolwiek udział w zagładzie narodu polskiego.

Jaki samochód na firmę? - PARTNER-MAR - 2016-11-30

BMW dla przedstawiciela?

Jaki samochód na firmę? - coolmaker1 - 2016-11-30

Witam. Czy nie nastąpiła pomyłka w wyborze forum przez zakladającego wątek ?

Jaki samochód na firmę? - Whisky - 2016-12-01

Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Big Grin

Jaki samochód na firmę? - gadget - 2016-12-02

Whisky napisał(a):Amfan czyli ty jeździsz warszawą? Big Grin

Coś Ty Warszawa to wczesna wersja zdaje się Pabiedy (vel jakiś Ford?) co najwyżej Syrenka lub też całkowicie polski Tarpan - na montaże jak znalazł...

Jaki samochód na firmę? - Whisky - 2016-12-02

Ale nie zapomnijmy że największa fabryka Forda jest w Kolonii a np samochody BMW składają Polacy Big Grin Niemiecka marka, Polska dokładność gdyby się ktoś przy grzańcu chciał pośmiać Big Grin

Jaki samochód na firmę? - marianek1 - 2016-12-23

od kilku lat w firmie mamy auta Renault i jakiś udaje się pracować bez większych awarii

Jaki samochód na firmę? - januszk - 2017-01-23

Renault dobra marką - szczególnie, jeżeli jeździ się nią od nowości - wtedy przez kilka pierwszych lat jest w zasadzie bez wkładu własnego.
Jeszcze lepsze są auta produkcji japońskiej: Nissan, Toyota. Szczególnie Toyoty są dobre, wytrzymałe, jakościowo bez zarzutu. W wielu salonach samochodowych znajdziesz jeszcze wyprzedaż rocznika. Sprawdź sobie np model Toyota Verso. Najlepiej wybrać się gdzieś na jazdę próbną.

Jaki samochód na firmę? - estera84 - 2017-08-28

Może sprawdźcie sobie licytacje [reklama] według mnie to dobra opcja. W tym serwisie można wylicytować samochód polesingowy, czasami można znaleźć dobrą okazję. Poza tym mają w ofercie również pojazdy dostawcze, a także różnego rodzaju maszyny i urządzenia.

Jaki samochód na firmę? - DLis - 2017-09-05

Jak dla firmy to najlepszy będzie jakiś dostawczak. Polecam Mercedesa.