Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Thermo King V500 Max

2 Odpowiedzi, 4724 Wyświetleń

Mystyczny

2018-07-25, 16:43:40
Nowy użytkownik
Witam wszystkich użytkowników forum. Może będzie ktoś kto jest mi w stanie pomoc a mam taki problem otóż kupiłem ostatnio TK V500 Max wszystko ładnie podłączyłem szczelność sprawdzona trzyma elegancko więc chce zabieram się za zasilanie a tu lipa nie działa w ogóle zero reakcji. Do aku idą dwa przewody stosownie oznaczone CH (według mnie to minus) i 2A - BAT ( plus) oraz takie ustrojstwo wydaje mi się, że jest to jakiś bezpiecznik od poprzedniego właściciela otrzymałem informacje że to idzie do minusa. Skrzynka z małymi bezpiecznikami sprawdzona kondensatory wyglądają na sprawne. Moje pytanie gdzie zacząć szukać przyczyny ? z góry dziękuje za każdą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

radekklimat

2018-07-28, 16:11:15
Moderator
Wywal to bo to nie jest element agregatu, poszukaj kabla z napisem acc i podlacz go do plusa po stacyjce
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa