Przeglądałam forum ale nie znalazłam intersującego mnie wątku (może przeoczyłam)... Mam prośbę o pomoc w wyborze klimatyzacji do jednego pomieszania umieszczonego od strony południowej. Na dodatek balkon na którym ma być umieszczona jednostka zewnętrzna jest odsłonięty z każdej strony i po dociepleniu bloku bardzo zmniejszyła się jego powierzchnia. Mieszkanie jest szczytowe w bloku z wielkiej płyty. Niestety nie mam zgody na zamontowanie jednostki zewnętrznej na balustradzie od zewnątrz co niestety zmusiło do wyboru najmniejszych jednostek. I tu pojawia się dylemat.. propozycję, którą dostałam dotyczy dwóch firm i modeli Fuji i Toshiba. Nie ukrywam, ze trzyma mnie tez budżet. Pierwsza propozycja, jaką dostałam to Klimatyzator ścienny KPCA | Fuji Electric, a następnie propozycja padła na ciut lepsze urządzenia wybór jest między medalami: Fuji model KMCC lub Toshiba SEIYA 2.
Czy ktoś może mi doradzić który wybrać? może ma ktoś z was doświadczenia z małymi urządzeniami? Zależy mi na elektoroszczędności i wydajności. Estetyka to już sprawa drugorzędna.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-02-17, 06:07:38 przez admin.)
Czy ktoś może mi doradzić który wybrać? może ma ktoś z was doświadczenia z małymi urządzeniami? Zależy mi na elektoroszczędności i wydajności. Estetyka to już sprawa drugorzędna.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY