witajcie che sie zajac troche chlodnictwem i chce sobie sam wszystko robic ,chodzi o serwis moich urzadzen chlodniczych,mam takie pytanie bo w sklepie to mnie zaciemnia tak ze niebede wiedzial co kupic ,a wiec chodzi o narzedzia ile taki niezbednik ma kosztowac? jaka pompe kupic jaka wage czy mozecie mi napisac? co gdzie kupie i ile kasy trzeba wywalic?
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
jakie narzedzia na poczatek
11 Odpowiedzi, 10497 Wyświetleń
bartnoone napisał(a):witajcie che sie zajac troche chlodnictwem i chce sobie sam wszystko robic ,chodzi o serwis moich urzadzen chlodniczych,mam takie pytanie bo w sklepie to mnie zaciemnia tak ze niebede wiedzial co kupic ,a wiec chodzi o narzedzia ile taki niezbednik ma kosztowac? jaka pompe kupic jaka wage czy mozecie mi napisac? co gdzie kupie i ile kasy trzeba wywalic?Napisz skąd jesteś?będziemy wiedzieli któremu z Kolegów odbieramy Klienta: )
i jeszcze nauczyć naprawiać i powiedzieć gdzie najwięcej można zarobić
jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbować
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
Artic napisał(a):jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbowaćEj aż 25 milionów to może nie: )
awax napisał(a):Nie przejmuj się.kol. Artic wie co robi.Artic napisał(a):jak masz wolne 25000tys. to zachęcem...możesz próbowaćEj aż 25 milionów to może nie: Po cóż zniechęcać gościa stwierdzeniem że to nie warto, trudne, mało klientów, trudności obiektywne, naucz się sam itp. Jak przeczyta koszty sprzętu to sam szybko zrezygnuje. :o i:O :lol:.
Kupić sobie sprzęt żeby robić tylko dla siebie to nieopłacalna inwestycja, chociaż po 40-stu latach może się wróci
bodzio napisał(a):Kupić sobie sprzęt żeby robić tylko dla siebie to nieopłacalna inwestycja, chociaż po 40-stu latach może się wróciAle on ma trzy duże markety,które zresztą sam buduje i po to w innym wątku pyta jak wykonać osuszacz budowlany: )
Pewnie na jakimś forum budowlanym pyta o układanie cegieł. Na stolarskim o montaż drzwi i okien a na betoniarskim jak dobrze zalać posadzkę.
i
heh tak wiem co robie
myśle że mam w sam raz wyposażoną firme i w sprzęt dużo inwestuje więc myśle że nie przesadziłem ![]() Pozdrawiam PS: nie to żebym zniechęcał ale chłodnictwo to nie hydraulika czy elektryka
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
Artic napisał(a):heh tak wiem co robieNo może gdyby tam nie było tego "tyś": )
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY