Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klimatronik używany

5 Odpowiedzi, 5556 Wyświetleń

orpheus

2006-07-20, 08:11:10
Nowy użytkownik
hej
mam możliwość kupna klimatronika z rozbitej A4. niestety na razie posiadam fundusze tylko na kupno, z montażem musiałbym wstrzymac sie pewnie do wiosny Smile pytanie-czy takiej uzywanej, lezacej bez czynnika klimie nie grozi np. korozja? i ile moglby kosztowac montaz? czy ktos wie kto moglby to zamontowac w woj. podlaskim albo warminsko-mazurskim?
Lech
  • Odpowiedz

hugo

2006-07-27, 23:35:12
Nowy użytkownik
Jeżeli zabezpieczysz końcówki instalacji np. folią, nic nie powinno się stać.
Właśnie zakładam sam taką klimę i wiem jak to wygląda. W końcu jest tam olej, który nie powinien dopuścić do korozji. Chcę zaznaczyć, że nie jestem specjalistą w tym temacie, znam się tylko na elektronice więc nie traktuj mojej wypowiedzi jako pewnik.
Rolleyes .
  • Odpowiedz

orpheus

2006-07-28, 08:23:31
Nowy użytkownik
Cytat:Jeżeli zabezpieczysz końcówki instalacji np. folią, nic nie powinno się stać.
Właśnie zakładam sam taką klimę i wiem jak to wygląda. W końcu jest tam olej, który nie powinien dopuścić do korozji. Chcę zaznaczyć, że nie jestem specjalistą w tym temacie, znam się tylko na elektronice więc nie traktuj mojej wypowiedzi jako pewnik.
Rolleyes .

OK, wiec zadam Ci pytanie jako specjaliscie od elektroniki: moje auto nie ma klimy w ogole zas ta rozbita ma (mialaSmile fabryczna tak ze wszystkie potrzebne czesci by byly. czy jest wykonalne i polacalne zamontowanie u mnie takiego klimatronika, czy wszystko bedzie dzialac OK? w sumie trzeba to odpowiednio podlaczyc (chodzi mi o podłączenie elektryczne)...
Lech
  • Odpowiedz

orpheus

2006-07-28, 08:28:25
Nowy użytkownik
[quote="orpheus"]
Cytat:Jeżeli zabezpieczysz końcówki instalacji np. folią, nic nie powinno się stać.
Rolleyes .

Cholera, "opłacalne" a nie "polacalne" Smile
Lech
  • Odpowiedz

hugo

2006-07-28, 20:32:18
Nowy użytkownik
Cytat:
Rolleyes .

OK, wiec zadam Ci pytanie jako specjaliscie od elektroniki: moje auto nie ma klimy w ogole zas ta rozbita ma (mialaSmile fabryczna tak ze wszystkie potrzebne czesci by byly. czy jest wykonalne i polacalne zamontowanie u mnie takiego klimatronika, czy wszystko bedzie dzialac OK? w sumie trzeba to odpowiednio podlaczyc (chodzi mi o podłączenie elektryczne)...

Firmy zajmujące się montażem w takim przypadku liczą sobie około 1800PLN za montaż klimatronika. Nie dają jednak żadnej gwarancji, że to będzie pracować, jeżeli jest ona z innego samochodu. Czy jest to opłacalne, to Sam musisz sobie odpowiedzieć.
Jeżeli chodzi o samo podłączenie, to jeżeli jest to taki sam model samochodu, to nie powinno być problemu, ale instalację musisz dołożyć, bo w twoim jej nie będzie.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa