Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Forum

12 Odpowiedzi, 10173 Wyświetleń

elektromechanik

2009-08-15, 18:09:06
Zaawansowany użytkownik
Kiedy się zarejestrowałem prawie 2,5 roku temu( a nawet jeszcze jakieś pół roku temu ) było to kulturalne, rzeczowe i co najważniejsze fachowe forum a co ztego zostało????

Widzę ze naprawdę fachowi ludzie : AWAX, RADEKKLIMAT, ARTIC, BODZIO i wielu innych którzy naprawdę dawali konkretne rady bardzo mało tu pisze. I nie dziwię się że nie chcą brać udziału w tak poniżających pyskówkach.
  • Odpowiedz

dominik486

2009-08-15, 18:41:31
Zaawansowany użytkownik
Popieram Ciebie elektromechanik, moze poprostu nie wchodzmy na forum przez 2 miesiace i Jasio sie przeniesie bo sie znudzi??
  • Odpowiedz

dominik486

2009-08-15, 18:50:01
Zaawansowany użytkownik
Moze poprostu jak ktos bedzie miał jakis problem to na pv bedziemy pomagac, zeby było lepiej, spokojniej i bez niepotrzebnych sytuacji??
  • Odpowiedz

dominik486

2009-08-15, 18:51:24
Zaawansowany użytkownik
Pomagając innym pomagamy tez niechcianej konkurencji jezeli to mozna tak nazwac..
  • Odpowiedz

elektromechanik

2009-08-15, 18:53:04
Zaawansowany użytkownik
Trafi się jeszcze z jeden taki Jasio i z jeden R12 i rozwalą forum >od środka<. - mam nieodparte wrażenie że o to im chodzi.
  • Odpowiedz

Artic

2009-08-16, 11:38:59
Zaawansowany użytkownik
no właśnie elektromechaniku wyczułeś o co chodzi. pare miesięcy temu człowiek udzielał rad bo miał konkretne pytania a dziś???? dziś to jedna wielka prowokacja i głupota panuje tutaj. dlatego jest jak jest
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

radekklimat

2009-08-16, 12:37:32
Moderator
r12 piszac KU KLUX KLAN nie wiesz chyba co to jest
  • Odpowiedz

byniom

2009-08-16, 13:23:37
Moderator
r12 zachowujesz się tak jak by ktoś miał obowiązek podpowiadać innym . Kiedys nie było forum i ludzie potrafili się nauczyć fachu na własnych błędach a teraz przychodzi jakiś cawaniaczek i żąda aby mu przekazać informacje na które ktoś ciężko pracował. Ktoś kto ma chęć się nauczyć to się nauczy ale cześć ludzi to czeka aż poda im się na tacy wszystko . Jestem za tym aby pomagać ale niektórzy trochę przesadzają bo w parę postów chciałby posiaść całą moją i kolegów wiedzę bez większego wysiłku. Co niektórym to nawet nie che się manometrów podłaczyć tylko walą na forum i pada pytanie " źle działa klimatyzator co to może być ". Ręce opadają. Nie potrafią nawet opisać usterki a nikt nie jest jasnowidzem. Forum jest bardziej przeznaczone dla konkretnych ludzi a coraz bardziej zaczynają się pytać użytkownicy którzy prubują sami sobie naprawiać bo szkoda im wzywać serwis a jak na początku myślałem to miało być to forum branżowe do wymiany doświadczeń.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-16, 13:27:44 przez byniom.)
  • Odpowiedz

byniom

2009-08-16, 13:45:25
Moderator
To dlaczego ludzi wymienionych przez elektromechanika nazywasz ku_klux_klanem ? Przecież oni nie muszą nic podpowiadać a jednak podpowiadają tylko robią to dla ludzi którzy już w branży siedzą. Zresztą na tym forum coraz więcej piszemy o pierdołach a nie o konkretach . Forum schodzi bardzo nisko zwłaszcza jak widzę kiedy ktoś pisze pod własnym postem następny własny post i tak jeszcze kilka gdzie w każdym z nich niema nic ciekawego.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

Artic

2009-08-16, 19:22:29
Zaawansowany użytkownik
Jasio napisał(a):
Artic napisał(a):no właśnie elektromechaniku wyczułeś o co chodzi. pare miesięcy temu człowiek udzielał rad bo miał konkretne pytania a dziś???? dziś to jedna wielka prowokacja i głupota panuje tutaj. dlatego jest jak jest
No widzisz, jak Ci się poziom intelektualny obniżył? Najważniejsze to być optymistą. Ja postaram się podciągnąć poziom dla ogólnego dobra.
Jasio czy to atak na moją osobę?
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

elektromechanik

2009-08-16, 20:07:56
Zaawansowany użytkownik
Jasio napisał(a):
byniom napisał(a):r12 zachowujesz się tak jak by ktoś miał obowiązek podpowiadać innym . Kiedys nie było forum i ludzie potrafili się nauczyć fachu na własnych błędach a
Znałem jednego, co się na błędach antykoncepcji uczył
Pewnie ze go znasz. Przecież chyba znasz swojego ojca.

To co mu z tej nauki wyszło wszyscy widzimy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-16, 20:08:56 przez elektromechanik.)
  • Odpowiedz

łysy45

2009-08-17, 08:21:10
Użytkownik
jasio jak chcesz super ortografi to na forum kujonów
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa