Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Punkty

10 Odpowiedzi, 11521 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

R-40

2010-05-30, 19:26:22
Zaawansowany użytkownik
W jaki sposób można się pozbyć punktów na forum.Miałem jeden , mam zero.Oczywiście zapytanie z ciekawośći.Bo chleba za to niekupię.

R-40

2010-05-30, 21:04:59
Zaawansowany użytkownik
Ale bezsens z tymi punktami.Dzięki PatusX za odpowiedż.

tommatiz

2010-05-30, 21:12:52
Moderator
kto się bawi tymi punktami??????? Ludzie powaliło Wam się coś!!!!!!!!!!!!

R-40

2010-05-30, 22:03:03
Zaawansowany użytkownik
Powaliło mnie.
powinno być tak że jeżeli ktoś udziela punktu to żaden snopek taki jak ja poza moderatorem niepwinien go odebrać ,ani dodać.Odjąć lub dodać powinien tylko autor.Moderator powinien mieć prawo dodania minusa w sytuacji gdzie laikowi odpiszę że 2+2=5.I pytanie jak mogę sprawdzić za co i kto odebrał punkt.Punkty niech zostaną punktami,ale sprawiedliwość jest rzeczą ważniejszą od punktów.W pięć minut udowodnilem słabe punkty punktowania takim systemem.Tommatiz nieprzeklinamy.Kolejny minus.Czy to sprawiedliwe?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-05-30, 22:06:15 przez R-40.)

byniom

2010-05-31, 05:25:31
Moderator
R-40 dobrze piszesz . Punkty przydziela autor tematu a minusy może dać moderator. Zachwilę będzie 2wojana bo za dużo jest możliwości z tymi punktami. Wiadomo ze nie wszyscy będą przyznawali punkty zgodnie z zasadami , moga robić sobie na złość i znowu będzie awantura. Jeżeli admin może to zmienić to bardzo bym prosił o takie zmiany . Myślę że inni tez podzielają tą uwagę.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać

tommatiz

2010-05-31, 06:19:08
Moderator
r40 od momentu kiedy powstała nowa szata forum nikomu nie dodałem punktu anie nie odjąłem! jak nie wierzysz zapytaj admina a to co Ty zrobiłeś i pokazałeś jest ciosem po niżej pasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

byniom

2010-05-31, 06:28:48
Moderator
Tak sie zastanawiam czemu włąściwie służy ta punktacja ? . Jężeli ktoś wejdzie na forum to i tak po paru postach widać kto jak się udziela i w jaki sposób pomaga. Punktacje moim zdaniem wprowadzają tylko zamieszanie. Jestem za zniesieniem punktacji.
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać

elektromechanik

2010-05-31, 07:44:45
Zaawansowany użytkownik
Już mieliśmy PUNKTY nie dawno.

Kiedy to prawie każdy z nas otrzymywał ich prawie 2krotnie więcej niż napisał w tym okresie postów a o postach > pomocnych < nie wspominając.
Teraz znów zacznie się wojna punktowa.

klimart1

2010-06-01, 17:48:12
Nowy użytkownik
no to kolega R-40 sie wypunktował :lol:

obserwator

2010-06-02, 06:37:00
Gość
Wojna punktowa zakończona rozejmem. Możliwość punktacji minusowej wyłączona. [WĄTEK ZAMKNIĘTY]

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa