Safa to omijaj z daleka.Idioto barbie na safach uczyli się producenci dzisiejszych sprężarek.Dlaczego idioto?Bo boSAF był regulowalny pod względem wydajności
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
Podobnie jak moderator nie w temacie odpowiada.Żenada?
Żenadą jest, że wdaję się z Tobą w głupawe licytacje.
Chciałem pomóc, ale jeśli w temacie jest zdanie oznajmujące, a ten pisze o pytaniu. Ale co ja Ci będę tłumaczył jak też masz problemy z interpunkcją.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
posiadam ze 2-3 szt(musze sprawdzic ile i jakie) od trisplita ale dzialaja jak on/off kazda ma sterowania napieciowe jak zwykle on/off co do ceny jakos sie dogadamy jednostki sa nowe
cichy12 napisał(a):posiadam ze 2-3 szt(musze sprawdzic ile i jakie) od trisplita ale dzialaja jak on/off kazda ma sterowania napieciowe jak zwykle on/off co do ceny jakos sie dogadamy jednostki sa nowe
także byłbym zainteresowany większą ilością informacji
cichy12 napisał(a):posiadam ze 2-3 szt(musze sprawdzic ile i jakie) od trisplita ale dzialaja jak on/off kazda ma sterowania napieciowe jak zwykle on/off co do ceny jakos sie dogadamy jednostki sa nowe
także byłbym zainteresowany większą ilością informacji
Posiadam jednostkę wewnetrzną klimatyzatora carrier 42VKG 318W to jest konsola podsufitowa.Nie jest nowa
ale w bardzo dobrym stanie (on/of).W razie potrzeby również jedn. zewnetrzną oraz piloty.Jesli jesteś zainteresowany prosze o kontakt.