Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

pompa prozniowa TW-1A

4 Odpowiedzi, 5118 Wyświetleń

easy

2007-08-28, 16:53:35
Nowy użytkownik
witam
bardzo prosze o polecenie jakiejs pompy prozniowej w cenie do 800 zl Sad wiem ze to troche malo ale srodki na wiecej nie pozwalaja jast na jednym z glownych portali aukcjyjnym pompa prozniowa w cenie 645 zl TW-1A wydajnosc 57l/1min czy cos takiego bedize sie sprawdzalo w praktyce, mialem od znajomego pompe REFCO naprawde rewelacja ale juz mi glupio go prosic o pozyczenie (chodz ma to z firmy w ktorej pracuje) ale mniejsza o to prosze o jakies namiary gdzie to kupic a najwazniejsze jaki sprawdzony marka model polecacie
dzieki bardzo
pzdr
ps. montaz typowych klimatyzacji 5kw max (jak narazie)
  • Odpowiedz

senior

2007-08-28, 18:36:59
Zaawansowany użytkownik
taka zabawka na początek zapewne Ci wystarczy, u mnie w hurtowni nie wiem dlaczego podobna wydajność jest za 480 zł. jest to łódź, ul obywatelska
  • Odpowiedz

gadget

2007-08-28, 21:00:05
Zaawansowany użytkownik
Bo pewnie jest dwu-stopniowa i dlatego drozsza wydajnosc niby taka sama. To jak "sprezarka" ktora kupilem w makro wydajnosc niby 260 litrow ale (!!!) mierzone na wylocie przy zerowym cisnieniu ... Jedno stopniowe na allegro tez kupisz za jakies 500 zl a dwu stopniowa to juz z 800 zl .Czym sie rozni czy warto ? Ja uwazam ze warto proznia ktora robi jest lepsza szybciej tez oproznia instalacje .

Arek
  • Odpowiedz

holdenmajer

2008-04-29, 20:29:08
Nowy użytkownik
easy napisał(a):witam
bardzo prosze o polecenie jakiejs pompy prozniowej w cenie do 800 zl Sad wiem ze to troche malo ale srodki na wiecej nie pozwalaja jast na jednym z glownych portali aukcjyjnym pompa prozniowa w cenie 645 zl TW-1A wydajnosc 57l/1min czy cos takiego bedize sie sprawdzalo w praktyce, mialem od znajomego pompe REFCO naprawde rewelacja ale juz mi glupio go prosic o pozyczenie (chodz ma to z firmy w ktorej pracuje) ale mniejsza o to prosze o jakies namiary gdzie to kupic a najwazniejsze jaki sprawdzony marka model polecacie
dzieki bardzo
pzdr
ps. montaz typowych klimatyzacji 5kw max (jak narazie)
witam,

ja mam pompy TW-1A i mocniejsze, zobacz tutaj: [reklama]
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa