Witam.
Planuję budowę komory schładzania szokowego wyrobów garmażeryjnych. Zakładane parametry: wsad jednorazowy - 150 kg produktów o temperaturze 90 stC czas schładzania 90 minut temperatura końcowa 3stC. Oczywiście przy założeniu iż grubość pojedynczej porcji nie będzie przekraczała 4 cm. Obudowę planuję wykonać samodzielnie. Poszukuję kogoś kto dobierze oraz zainstaluje pozostałe elementy. Rozważam również aby agregat podłączony był do bojlera wodnego. W tym drugim przypadku zapewne będę brał pod uwagę podłączenie istniejącej komory chłodniczej oraz lady do tego samego bojlera, a może również i klimatyzację. Lokalizacja planowanej inwestycji to miasto Knurów w woj. śląskim.
Z góry dziękuję za porady, wskazówki i oferty.
Planuję budowę komory schładzania szokowego wyrobów garmażeryjnych. Zakładane parametry: wsad jednorazowy - 150 kg produktów o temperaturze 90 stC czas schładzania 90 minut temperatura końcowa 3stC. Oczywiście przy założeniu iż grubość pojedynczej porcji nie będzie przekraczała 4 cm. Obudowę planuję wykonać samodzielnie. Poszukuję kogoś kto dobierze oraz zainstaluje pozostałe elementy. Rozważam również aby agregat podłączony był do bojlera wodnego. W tym drugim przypadku zapewne będę brał pod uwagę podłączenie istniejącej komory chłodniczej oraz lady do tego samego bojlera, a może również i klimatyzację. Lokalizacja planowanej inwestycji to miasto Knurów w woj. śląskim.
Z góry dziękuję za porady, wskazówki i oferty.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY