Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

testery szczelności uv

4 Odpowiedzi, 4218 Wyświetleń

mariusz--80

2007-04-24, 19:44:35
Nowy użytkownik
Witam mam kłopot ze znalezieniem nieszczelności w duzym urządzeniu chłodniczym podejrzewam perforacje wymienników nie mam doświadczenia z suplementami uv a tylko to mi zostało układ jest na czynnik r 404a jaki dodatek mozna zastosowac i wiakiej ilości układ wchodzi 50 kg czynnika.
pomożecie
  • Odpowiedz

senior

2007-04-25, 07:01:03
Zaawansowany użytkownik
na barwniku jak kupujesz to jest zawsze napisane jaka ilość i na ile kg, barwników jest wiele i nie chcę wprowadzać w błąd, sprawdź czy urządzenia masz jeszcze na gwarancji, bo niektóre firmy nie uznają Ci gwarancji jak będzie olej brudny
  • Odpowiedz

mariusz--80

2007-04-25, 17:22:53
Nowy użytkownik
czy wiesz moze ktora z firm chłodniczych ma najszersza game barwnikow prosze o podpowiedz
  • Odpowiedz

senior

2007-04-25, 19:23:28
Zaawansowany użytkownik
może nie największą ofertę, ale musi dobrze być widoczny pod lampą UV, osobiśce nie używam czerwonego( trace......cos tam ) bo nie widać gdzie jest wyciek pod lampą, jeśli jesteś z okolic Kutna to wiem gdzie to jest, firma "MS tronik" ma dobre saszetki, ale po całej polsce sie nie orientuję:-)
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa