MOŻE I MAŁE REGAŁY Z AGEREGATAMI WEW. TO I TY W JAKIŚ SPOSÓB NAPRAWIASZ ALE ZASILANE Z ZEWNĄTRZ TO NIE JEST JUŻ WSZYSTKO TAKIE PROSTE I TZREBA SIE NA CHŁODNICTWIE TROCHĘ ZNAĆ
To chyba marne forum nie dowiem się nic od was. Każdy kiedyś zaczynał ale nie każdy miał nauczyciela. Niestety ja nie mam. Będę kombinował sam skoro nie chcecie zdradzić zawodu. (agregaty zewnętrzne też naprawiam z elektrycznego punktu mam dużą wiedzę o elektryce E,pomiary i dozór )a chłodnictwem chce się zająć i się tego nauczę brak mi wiedzy a praktykę mam gdzie zdobyć,(nie ma chłodniarza w mojej mieścinie. Więc proszę jeszcze raz o pomoc, anie o dogryzanie.
naprawa malych agregatow jest czesto trudniejsza od duzych.brak tam wziernikuw imozliwosci podlaczenia manometrow podczas naprawy sprzedawczynie chodza po czlowieku,w malym sklepie czyszczenie skraplacza jest zwykle klopotliwe.
Odpowiadając na twój pierwszy post powiem tak . Cienienie powinno być takie aby temperatura odparowania była w granicach 2-3 st C a co do słowa "dolewając " to myślę że miałeś na myśli napełnianie nowego czynnika a nie dopełnianie ubytku
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać