ttt
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-30, 05:07:07 przez bartx.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Kupię czynnik chlodniczy r507/r404a
8 Odpowiedzi, 12098 Wyświetleń|
Powiem tak.Zrobisz jak chcesz,ale niech Ci cos wycieknie na płytę to całego kompa możesz wywalic do smietnika.Pozostanie Ci tylko obudowa.Kup porządny wiatrak z radiatorem i po sprtawie
Biria1 napisał(a):http://elgracool.pl/pl,product,159407,cz...50,ml.htmlNiezła przebitka cenowa.
do niskich temperatur parowania i co za tym idzie do niskich wynikow temperaturowych uzywa sie gazow typu r 600 lub najlepiej r 290
pracuja na podcisnieniu i nie przegrzeje sie sprezarka wykaz kompresorow do tych gazow znajdziesz na stronie danfossa
Mogłbyś podać dokładne dane parownika? Ile moze kosztować?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-09-13, 16:31:29 przez dominik486.)
Jakbys jeszcze wstawił dokładne zdjecia połaczenia parownika z procesorem byłbym wdzieczny ![]() Aha i juz kiedys rozglądałem się za takimi izolacjami komputerowymi ( jak masz tą czerwoną)- gdzie je mozna dostac i jak sie nazywają? Pozdrawiam
Gdybys był z moich okolic, bym pomogł, ale to sie nie opłaci z wysyłką.
Pojdz do najblizszej firmy zwiazanej z chłodnictwem lub klimatyzacją i sie dogadasz
Pomóżcie mi, gdzie dostanę taki parownik potrzebny do takiego układu, ponieważ zainteresował mnie ten temat a w hurtowniach tez nie wiedzą o co chodzi i nie znają takich parowników. Jak on się wogole nazywa.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY