Witam! Jestem tutaj nowy, postanowilem napisac, ponieważ mam problem z nadmuchem 
Nie zawsze zalacza sie nadmuch, zalacza sie kiedy chce, wylaczam i zalaczam nadmuch i nic... dopiero po pewnym czasie sie wlaczy :/ Zauwazyjem ze jak jes chlodniej na polu, ok 15-16 st to sie zalacza raczej bez problemu, a jak jest cieplej to sie nie wlacza :/
Cos gdzies nie kontaktuje? Mial ktos objawy podobne? co to moze byc ?
2 sprawa to taka ze nie zawsze sie otwiera klapka w konsoli srodkowej, tzn tez czasami sie otwiera a czasami nie, jak jej sie zechce :/
Pomozcie bo lato idzie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-06-02, 10:14:41 przez marek602.)

Nie zawsze zalacza sie nadmuch, zalacza sie kiedy chce, wylaczam i zalaczam nadmuch i nic... dopiero po pewnym czasie sie wlaczy :/ Zauwazyjem ze jak jes chlodniej na polu, ok 15-16 st to sie zalacza raczej bez problemu, a jak jest cieplej to sie nie wlacza :/
Cos gdzies nie kontaktuje? Mial ktos objawy podobne? co to moze byc ?
2 sprawa to taka ze nie zawsze sie otwiera klapka w konsoli srodkowej, tzn tez czasami sie otwiera a czasami nie, jak jej sie zechce :/
Pomozcie bo lato idzie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
gdzie on sie znajduje? bo ja raczej zielony w ukladach AC jestem :/ i ten rezystor jest w kwesti nie dzialajacego nadmuchu no nie?