Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

jestem zaskoczony

10 Odpowiedzi, 10253 Wyświetleń

łysy45

2010-02-01, 14:24:21
Użytkownik
jak sama nazwa mówi hyde park więc nierozumiem blokowania postów ktoś chyba bawi się w cenzure albo to forum robi się forum kolesiów /czyli pewnych osób niewolno ruszac/ przecież zasada jest prosta niechcesz niepiszesz nawet możesz nieczytac jak tytuł nieodpowiada, a tu robi się admosfera jak w przedszkolu sami obrażeni pozdrawiam
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-02-01, 18:19:39
Top użytkownik
Ktoś usunął Twoje wypowiedzi? Jest to możliwe, jezeli został usuniety cały post przez jego autora.
Napisz konkretniej, co zostało usuniete i z jakiego postu
Pozdrawiam Tadeusz
  • Odpowiedz

barbie

2010-02-01, 19:04:33
Top użytkownik
jaak moderatorzy nie odróżniają parownika od skraplacza wszystko może się zdarzyć .mnie też parę razy wykasowali ale nie roszczę pretensji .foeum ma jakiegoś właściciela ,który ma prawo nim zarządzać .
  • Odpowiedz

Artic

2010-02-01, 21:48:16
Zaawansowany użytkownik
panowie ja napisałem czego wymagam w dziale chłodnictwo i tego się trzymamy jak ktoś ma jakieś uwagi prosze pisać na priv.

PS: barbie żaden moderator nie wypowiadał sie w Twoim problemie ze skraplaczem.
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

barbie

2010-02-02, 05:46:47
Top użytkownik
to nie był mój temat.
  • Odpowiedz

łysy45

2010-02-02, 10:02:34
Użytkownik
koledzy sorry jest małe nieporozumienie nie chodzi o to ze ktos usunął moj post tylko o zamykanie wątków i to w tym dziale gdzie mozna pisac o wszystkim i o niczym niebedzie jakiś facet decydował czy zamknąc bo obrazili mu kolegę albo cuś innego chyba że to jest prywatne forum określonej grupy użytkowników/to poco pozwolił się ktoś zalogowac/ czy ogólnodostępne PROSZĘ SIĘ ZDECYDOWAC pozdrawiam
  • Odpowiedz

Fujitsu Szczecin

2010-02-04, 05:36:08
Top użytkownik
r12 napisał(a):
barbie napisał(a):jaak moderatorzy nie odróżniają parownika od skraplacza wszystko może się zdarzyć .mnie też parę razy wykasowali ale nie roszczę pretensji .foeum ma jakiegoś właściciela ,który ma prawo nim zarządzać .
Też to zauważyłeś.A jestem tutaj tak krótko.Też chciałbym skromną wiedzą podpowiedzieć,że parownik od chłodnicy różni się tym,że chłodnica posiada wentylator.
...a parownik posiada...
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
  • Odpowiedz

wogotto

2010-02-04, 15:30:11
Użytkownik
...skromną wiedzę...
  • Odpowiedz

łysy45

2010-02-05, 14:07:43
Użytkownik
koledzy widze ze wam już całkiem odwaliło ale post jest nie o tym sądziłem że wywołam jakąś racjonalną dyskusję ale widzę że na tym forum to jest przedszkole OPAMIETAJCIE SIĘ WREŚCIE pozdrawiam
  • Odpowiedz

bartekyogico

2010-02-05, 16:18:43
Zaawansowany użytkownik
Kolego Lysy forum jest przegladem ludzi pracujacych w brazy czasem z bardzo nietypowymi rysami osobowosci. Nie sprowokujesz niektorych do refleksji. Na pocieszenie powiem Ci ze w pelni sie z Toba zgadzam. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa