Troszkę słabo na 4225 osób nie uzbierac 30. Jak by doszło do spotkania to mogę zawizc i przywiezc (bezpiecznie - prawie abstynent!) ze 3 osoby z Warszawy lub okolic. Czy nocujemy czy nie do dogadania. Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-09-14, 17:03:11 przez bartekyogico.)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
SIEMANKO WSZYSTKIM!!! WRÓCIŁEM(SPOKANIE POSEZONOWE)
140 Odpowiedzi, 152618 Wyświetleń|
Im bliżej tym entuzjazm mniejszy.
Po raz kolejny chyba się przekonujemy jak wielu Kolegów tylko przez przypadek wykonuje ten ,a nie inny zawód.
Kochani , nie 'uskładaliśmy" do dzisiaj kompletu 30 osób , dlatego rezerwacja terminu naszego spotkania w ośrodku w Ślesinie zostanie dzisiaj anulowana, Game is over ! , zbierajmy "siły" na spotkanie wiosną 2011 .
Szkoda a tak się fajnie zapowiadało
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Ja pierdziele taką robotę.
Kto mieszka gdzieś w centrum polski?? zbieramy stary skład i wbijamy do jego miejscowości i tyle. Byniom może u Ciebie???
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
Ja mieszkam w centrum . Jakieś hotele i lokale też są
Jednym słowem d......a,ech..
A co z koszulkami?
Róbcie coś -jak nie macie pomysłu to ja to zorganizuje w Wałbrzychu
A może odkurzymy temat?proponuję Szczecinek
Szkoda, ze tak na początku sezonu pada pomysł bo realizacja w środku na pewno nie jest szczęsliwym trafem, mało osób będzie miało czas, chyba, że jakiś długi weekend wypada
.
Proponuję 21 kwietnia,jeszcze nie sezon,a czasu zostało wystarczająco.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-25, 19:40:24 przez awax.)
Część osób będzie w Szczecinku w tym dniu w związku z Walnym Centrum. Może takie bezpośrednie spotkanie zmieniłoby styl wypowiedzi na forum? Nie jest to agitacja,gdyż Walne jest otwarte i nie trzeba być członkiem Stowarzyszenia.
Witam
W dodatku będzie to sobota. Myślę że warto będzie się spotkać, podyskutować dobrych i złych stronach przepisów które niebawem wejdą w życie. Ciekawskich zapraszam do lektury artykułu z dzisiejszej Gazety Prawnej. Włos się jeży...ale myślę że mimo dodatkowych obowiązków dla firm z branży przepisy skutecznie wyeliminują firmy ,,krzaki''. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Nie czytałem.Możesz napisać w skrócie czego dotyczy artykuł?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-26, 12:06:42 przez awax.)
Inna sprawa,że wszyscy jesteśmy uśpieni tym jak było z R12 i R22. Tym razem będzie inaczej,wiem coś o tym i może się okazać,że nakładane na nas kary będa konkurować z mandatami z fotoradarów
Jeżeli Piszesz o autoklimie to przecież są to przepisy,które już dawno mieliśmy obowiązek wprowadzić.
One wejdą na pewno.Teraz może warto się na poważnie zastanowić co zrobić aby te szkolenia były najtańsze. Drążę ten temat od paru lat i na dzisiaj możemy już prowadzić takie szkolenia i certyfikację sami i to robimy.
Witam
Jak wrócę do domu to wrzucę skan artykułu. Myślę że z tymi karami może być tak jak napisałeś, tyle że nie pójdą na ilość tylko na wielkość. Za to że czynnik odbierze od dostawcy osoba bez certyfikatu nałożona zostanie kara w wysokości 20000zł... i takie tam. Pozdrawiam
Myślę,że spotkanko tym bardziej byłoby celowe,jeżeli oczywiście nie chcemy aby urzędnicy "poprosili" nas o obowiązkowe szkolenia u nich
Też czytałem tan artykuł a co do spotkania to Awax napisałem ci w mailu że nie mogę przyjechać.
byniom napisał(a):Też czytałem tan artykuł a co do spotkania to Awax napisałem ci w mailu że nie mogę przyjechać. No cóż szkoda ,że nie Możesz przyjechać zwłaszcza,że będziemy rozmawiać o certyfikatach i szkoleniach.Pierwsze już mamy za sobą.
To nawet magazynier będzie musiał posiadać certyfikat
"Wszelka innowacja nie jest zasługą badań rynkowych ani starannie dobranych grup dyskusyjnych, ale dziełem rozzłoszczonych ludzi."
Tom Peters eryk_wiking napisał(a):http://www.wykop.pl/ramka/1088097/rzad-w...mochodowa/Witam O to ten artykuł. Ciekawy- prawda. Pozdrawiam
Witam,
A czego się spodziewacie, jak sami nie potrafimy się zorganizować to minister zrobi to za nas. Niektórym dobrze niektórym nie.
Nie bardzo rozumiem skąd to zaskoczenie?
Tak się składa,że brałem udział w Komisji konsultacyjnej Ministerstwa Środowiska i było to blisko trzy lata temu.Wówczas powstał projekt Ustawy zawierający właśnie takie zapisy.Może gdybyśmy byli zorganizowani i mieli silną organizację to moglibyśmy mieć wpływ na szczegółowe ustalenia. Polska jest mocno opóżniona w uchwaleniu Ustawy i jak można się spodziewać będzie to robione w trybie ekspresowym. Teraz jeszcze jest czas aby uniemożliwić zmuszenie nas do kupowania kolejnych certyfikacji za grube pieniądze.Jeżeli tego nie zrobimy to nie narzekajcie potem,że trzeba wyłożyć kilka tysięcy w ciągu dwóch miesięcy.
Projekt tej Ustawy powstał w 2010 roku i już niejednokrotnie o tym pisałem.
http://www.kcichik.pl/pdf/01.pdf |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY