Witam
Proszę o kontakt Firmy wykonujące serwis urządzeń chłodniczych dla Kompanii Piwowarskiej.
centrum.klima@poczta.fm
Proszę o kontakt Firmy wykonujące serwis urządzeń chłodniczych dla Kompanii Piwowarskiej.
centrum.klima@poczta.fm
|
Witam
Proszę o kontakt Firmy wykonujące serwis urządzeń chłodniczych dla Kompanii Piwowarskiej. centrum.klima@poczta.fm
Jaki jest problem z tym serwisem ? .
Potrzebny abstynent?
barbie napisał(a):Jaki jest problem z tym serwisem ? .Witam Problem jest taki że proces płacenia faktur jest upierdliwy i długotrwały. Ja czekam już dwa miesiące na 300zł. Następnym razem jak im padnie klima w serwerze poczekają tyle ile ja czekałem. Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Szafy na piwo w Pomorskim naprawiają ludzie z Jezioran .Chłodniarze z Mazur są najtańsi pracują dla Biedronki .Kompania zaciska pasa bo sezon w interesie piwnym był słaby .Leszek słabo się starał .
Serwis buraczany?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
barbie napisał(a):Szafy na piwo w Pomorskim naprawiają ludzie z Jezioran .Chłodniarze z Mazur są najtańsi pracują dla Biedronki .Kompania zaciska pasa bo sezon w interesie piwnym był słaby .Leszek słabo się starał . Odnośnie chłodniarzy z Mazur to nie pisz bredni bo jeszcze ktoś tak pomyśli.
dokładnie Jeziorany .
barbie napisał(a):dokładnie Jeziorany .barbie przystępna cena nie oznacza gorszej usługi.A zachowujesz się jak szczeniak chcący dopiec nie posiadając suki Owczarka z Jezioran.Przepędzili Ciebie z regionu i szukasz zemsty internetowej?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
|