Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Dziękuję

58 Odpowiedzi, 53648 Wyświetleń
1 2 3 Dalej

crocens

2014-02-15, 20:05:14
Top użytkownik
Dziękuję wszystkim kolegom z forum za lata fajnych rozmów, nie tylko tych zawodowych ale i prywatnych i hobbistycznych. Dziękuję kolego którzy dzielili się ze mną swoją wiedzą.

Niestety od momentu kiedy się tutaj zarejestrowałem do dzisiaj zaszło wiele zmian, wielu fachowców się wykruszyło, inni ograniczyli swoją aktywność, równiez poziom nie tylko merytoryczny ale i może przedewszyskim poziom kulturalny mocno się obniżył.

W związku z powyższym postanowiłem zakończyć moją aktywność na tym forum ograniczając się tylko i wyłącznie do pisania przez PW z wybranymi osobami.

Szczególnie dziękuję Witowi który wniósł wiele dobrego i ciekawego w moje życie zawodowe.
Dzięki równiez dla Awaxa za porady których mi udzielał.

Pozdrawiam serdecznie,
Marcin.
.
  • Odpowiedz

Shitashii

2014-02-15, 23:43:54
Moderator
crocens, daj spokój. Ignoruj pajaców albo kpij z nich.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-02-16, 11:27:57
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):crocens, daj spokój. Ignoruj pajaców albo kpij z nich.

DOKŁADNIE !!!!!!!!!!!!

Możesz się przydać komuś a może ktoś też i Tobie.
Aby nie czytać debilnych wypocin szurniętych nie musisz się zaraz >> zwalniać <<.

Ps.

> klimatolog

>>>>Ament.Polecę ciebie na priw odnośnie migracji czynników chłodniczych za pomocą znaków drogowych.W instalacjach -drogach- jednokierunkowych. <<<<

Musisz widocznie mieć znaki drogowe tez w domu. Inaczej ze swoją mądrością ( sorry wnioskuję po twoich wpisach ) nawet do kibla byś nie trafił!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedz

crocens

2014-02-16, 12:37:05
Top użytkownik
;-)

Ci szurnięci z forum to tylko jeden z powodów, najmniej ważny, pozostałe to powody prywatne i zawodowe o których na publicznym forum się nie mówi. Także koledzy, zawsze slużę pomocą, PW będę od czasu do czasu czytał :-)
.
  • Odpowiedz

awax

2014-02-16, 12:40:15
Top użytkownik
Crocens,ja od dawna ewentualnych porad udzielam na priv lub bezpośrednio przez te.
Szczerze mówiąc to miałem kiedyś nadzieję,że forum będzie integrowało ludzi z branży i będzie służyć w większym stopniu do nawiązywania kontaktów i współpracy.Jeszcze mam taką nadzieję,ale niewielką.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-02-16, 14:35:47
Zaawansowany użytkownik
awax napisał(a):Crocens,ja od dawna ewentualnych porad udzielam na priv lub bezpośrednio przez te.
Szczerze mówiąc to miałem kiedyś nadzieję,że forum będzie integrowało ludzi z branży i będzie służyć w większym stopniu do nawiązywania kontaktów i współpracy.Jeszcze mam taką nadzieję,ale niewielką.
Pozdrawiam

Stareeee przysłowie mówi >> łyżka dziegciu zepsuje wielką beczkę bardzo dobrego wina <<. W tym przypadku to się sprawdza w 100%.

Jesli jeden wypisuje głupoty nie na temat w dodatku złośliwie i ośmieszając innych to w końcu odechciewa się czytać i przeglądać posty i tematy. Wcześniej czy później kogoś wnerwi i powstaje pyskówka a taki > przygłup < się tym nie zraża tylko czuje się jak ryba w wodzie. To jego żywioł - on się tym szczyci.

Każdy normalny człowiek wcześniej czy później ma dość i odchodzi.

Jest to wina przede wszystkim administracji i moderatorów.

Na innych forach na pewno by nie dopuścili do takiej sytuacji.
może ktoś z Was przeglądał forum >>> ELEKTRODA.pl. << tam taki klimatolog nie zdążyłby dokończyć posta a już byłby w koszu. po kilku miałby bana. Nawet jego > zmiany profilu < by nie pomogły.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-02-16, 14:39:05 przez elektromechanik.)
  • Odpowiedz

awax

2014-02-16, 14:53:19
Top użytkownik
crocens napisał(a):Dziękuję wszystkim kolegom z forum za lata fajnych rozmów, nie tylko tych zawodowych ale i prywatnych i hobbistycznych. Dziękuję kolego którzy dzielili się ze mną swoją wiedzą.

Niestety od momentu kiedy się tutaj zarejestrowałem do dzisiaj zaszło wiele zmian, wielu fachowców się wykruszyło, inni ograniczyli swoją aktywność, równiez poziom nie tylko merytoryczny ale i może przedewszyskim poziom kulturalny mocno się obniżył.

W związku z powyższym postanowiłem zakończyć moją aktywność na tym forum ograniczając się tylko i wyłącznie do pisania przez PW z wybranymi osobami.

Szczególnie dziękuję Witowi który wniósł wiele dobrego i ciekawego w moje życie zawodowe.
Dzięki równiez dla Awaxa za porady których mi udzielał.

Pozdrawiam serdecznie,
Marcin.

Proponuję przyłączenie się do takiej formy "protestu"
Może Admin i Moderatorzy zareagują .
Pozdrawiam
  • Odpowiedz

wit

2014-02-16, 17:51:41
Top użytkownik
Crocens -Marcinie -miło było czasem "pogadać' -liczę na kilka słów na PW lub mail od czasu do czasu -miłe i owocne znajomości warto pielęgnować. Trzymaj się.
Pozdrawiam. i Dziękuję.
Witek.

PS warto, żeby Admini ukrócili pyskówki na forum. Bo forum traci kolejnych fachowców którzy mają dosyć pyskówek i braku stosownego poziomu dyskusji merytorycznej.
Admini -Moderatorzy -gdzie jesteście ?
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-02-16, 18:32:28
Top użytkownik
wit napisał(a):Crocens -Marcinie -miło było czasem "pogadać' -liczę na kilka słów na PW lub mail od czasu do czasu -miłe i owocne znajomości warto pielęgnować. Trzymaj się.
Pozdrawiam. i Dziękuję.
Witek.

PS warto, żeby Admini ukrócili pyskówki na forum. Bo forum traci kolejnych fachowców którzy mają dosyć pyskówek i braku stosownego poziomu dyskusji merytorycznej.
Admini -Moderatorzy -gdzie jesteście ?
Jednym z pierwszych który opuścił to forum był Jasio.Zbanowany Użytkownik tego forum.To podobnie jak w polityce.Istnieję bo niszczę?Mega-sposób na samo-utrwalenie.Ilu faktycznie zalogowanych na forum posiada codzienny kontakt z sprawami technicznymi z nim związanymi?Odnośnie Mojej osoby To nie zdarzyło się abym uzyskał pomoc merytoryczną w jakimś tam temacie.Prosiłem o pomoc niestety jej nie uzyskałem.Może to dobrze że nie.Sprawa rozwiązana.Na forum powinien istnieć moduł podobny do logowania.Powinien nosić nazwę SAMODESTRUKCJA.KOWALSKICH jest wielu na tym forum.Którzy się rejestrują i zadają tendencyjne pytania w zakresie tego forum.Marcin napisał dlaczego.I niekoniecznie jak napisał z powodu np.mnie.Tylko innych okoliczności.Forum elektroda elektromechanik istnieje bo przygarnia ludzi z doświadczeniami.Co zbanowali ciebie tam?Mnie nie.Jak może właściciel forum trzymać porządek skoro ma od tego odpowiednich moderatorów.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Shitashii

2014-02-16, 19:45:59
Moderator
Przepraszam, ale jeśli chodzi o dział Chłodnictwo to ja usuwam liczne posty. Na inne działy nie mam wpływu. :-(
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-02-16, 20:09:51
Zaawansowany użytkownik
Shitashii napisał(a):Przepraszam, ale jeśli chodzi o dział Chłodnictwo to ja usuwam liczne posty. Na inne działy nie mam wpływu. :-(

Usuwasz skutki ( i to tylko część ) a przyczyny ??????????? Rolleyes
Mądrzy powiadają >>>> zapobiegaj a nie będzie trzeba leczyć <<<. Cool
Usuwasz 10 a autor - autorzy śmiejąc się smarują 20 Tongue
  • Odpowiedz

Bogdan_New_Jersey

2014-02-17, 02:04:34
Zaawansowany użytkownik
a parę lat temu, na tym forum było naprawdę przyjemnie
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-02-17, 14:19:10
Zaawansowany użytkownik
Bogdan_New_Jersey napisał(a):a parę lat temu, na tym forum było naprawdę przyjemnie

No jak sam widzisz jedna żmija a tyle rozgoniła. No ale jak niema poławiacza tych gadów to wszyscy mało zapuszczają się w te tereny aby sobie nie psuć zdrowia i nerw.
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-02-17, 18:49:52
Top użytkownik
elektromechanik.Zacznij od naprawy forum od siebie.Ja jestem żmiją a ty myszką.Gdyby nie było myszki nie było by żmij.Zastanów się nad wypowiedzią.Takie wypowiedzi tworzą żmiję.Jesteś myszką czy hieną?Czy w ciągu tego tygodnia napisałeś na temat?
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-02-17, 20:45:18
Zaawansowany użytkownik
Skąd wiesz że to o tobie?????????

>> uderz w stół a nożyce się odezwą <<!!!!!!!!!

Może i nie napisałem zbyt dużo > na temat < ale ty przez niewiele ponad pół roku napisałeś ponad półtora tysiąca postów i żaden nie >> na temat <<
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-02-18, 18:49:45
Top użytkownik
elektromechanik napisał(a):Skąd wiesz że to o tobie?????????

>> uderz w stół a nożyce się odezwą <<!!!!!!!!!

Może i nie napisałem zbyt dużo > na temat < ale ty przez niewiele ponad pół roku napisałeś ponad półtora tysiąca postów i żaden nie >> na temat <<
Pisz na temat.Niepodrzegaj do kłótni i będzie fajnie.Z tym że żaden nie na temat to chyba żartujesz sobie z siebie w tym momencie.Czy jesteś zdania im wykładowca mniej wykłada na uczelni jest jednocześnie głupszy?
  • Odpowiedz

Artic

2014-02-28, 23:27:56
Zaawansowany użytkownik
Witajcie,

Z przykrością ale niestety muszę się zgodzić z Tobą crocens, Bogdan_New_Jersey i pewnie nie jednym z starej ekipy. Dla mnie niestety ale forum też upadło i już jakiś czas temu wycofałem swoją aktywność. I nie chodzi już o idiotów którzy jak choroba zakaźna zniszczyli to forum swoją głupią gadaninią ale również o to że powstało coś co w pewnym momencie nas zjednoczyło ale mnie osobiście nie pociągneło. (..............). Awax nie miej mi tego za złe bo osobiście do Ciebie nic nie mam ale też przyznasz że przesadzałeś z pewnymi postami. Skutecznie mnie to odstraszyło od forum od organizacji i jakiejkolwiek aktywności. Dziś spoglądając z perspektywy czasu, mam wielki smutek że tak się to wszystko potoczyło. Często zaglądam na forum by poczytać posty może coś komuś pomóc ale jak większość zauważyła każde pytanie kończy się przepychanką pisaną między dwoma mało rozganiętymi użytkownikami którzy mają za duże mniemanie o sobie. Podsumowując. Wspólnie zbudowaliśmy to forum niczym piękny budynek lecz kiedy to skończyliśmy z nudów, zemsty, ambicji wspólnie wylaliśmy na niego swoje ekskrementy życia. Jedni więcej drudzy mniej.

Kończąc ten filozoficzny wywód za który przepraszam, chciałbym podziękować takim ludzią jak:

Awax- za chęć do zjednoczenia branży i wytrwałość. Może kiedyś mnie przyciągniesz do KCICIK. Nigdy nie powiedziałem nie. Bardziej ojcu to nie pasowało.
Radekklimat- za to że jesteś nie do wyrąbania jako kumpel i zawsze mi pomagałeś
elektromechanik- jedyna osoba z którą się pokłóciłem na forum ale rozwiązaliśmy problem i dalej pomagaliśmy sobie. Dzięki!
wit -za zarąbistą wiedzę
Shitashii- za wytrwałość i siłę do szarpania się z burakami
mg- za ludzkie podejście to tematów i relatywizm
byniom- od Ciebie powinni się uczyć ci najlepsi!
i wielu innym nie wymienionym.

Ale szczególnie chciałbym podziękować jednej osobie. SERWISAT CR, Paweł Dziękuje Ci naprawdę serdecznie za to że mi pomogłeś. Nigdy się nie odwdzięczyłem za to co dla mnie zrobiłeś i jest mi z tym źle ale dziękuję Ci serdecznie za Twoją pomoc. Mam nadzieję że jest więcej takich ludzi.

Nie znikam dalej jestem na forum ale nie udzielam się. W razie jak by ktoś potrzebował pomocy z przemysłowego chłodnictwa to proszę pisać na priv lub dzwonić pomogę napewno.

Pozdrawiam
Rafał
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-03-15, 20:36:33 przez Artic.)
  • Odpowiedz

elektromechanik

2014-03-01, 09:12:35
Zaawansowany użytkownik
>>>>>>>>elektromechanik- jedyna osoba z którą się pokłóciłem na forum ale rozwiązaliśmy problem<<<<<<<

Tak - ale my pokłóciliśmy się w konkretnej sprawie i tylko między sobą - nie wciągając w to i czepiając się wszystkich albo filozofując o > wyższości świąt > 1 maja nad świętem piwa <.
Jesli dobrze pamiętam to wtedy > BYNIOM < nas opie..lił < ( wielkie dzięki mu za to ) i jest OK.

Nie zachowujemy się jak > znudzony piesek <siedzący przy bramie i szczekający na wszystkich. wszystko a większości bez powodu.
  • Odpowiedz

byniom

2014-03-01, 11:39:14
Moderator
Artic dziękuję za takie wyróżnienie ale myślę że są dużo lepsi ode mnie . Nikt nie musi odchodzić z tego forum. Mnie tez czasem niektóre wypowiedzi denerwują ale nie staram się wtrącać i dolewać jeszcze oliwy tylko staram się przemilczeć pewne sprawy . Myślę że każdy z nas zanim coś napisze to powinien rozważyć swoją wypowiedź i starać się nie prowokować do kłótni . Wiem że czasem to jest ciężkie do zrobienia bo ludzie mają różne charaktery ale jak tak patrzę na nasze forum i porównuję do innych to za bardzo na siebie szczekamy zamiast trzymać się razem .
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-03-02, 18:25:06
Top użytkownik
Siły na sądy pozostawmy dla przypadków uzasadnionych.Kolega Artic przeprosił w poście.Bynajmniej tak mi się wydaje.50% postów na tym forum powinno być roztrzygnięte na wokandzie.Ale po co?Aby TEMIDA się roześmiała?
  • Odpowiedz

Artic

2014-03-02, 20:11:38
Zaawansowany użytkownik
Witam Pana prezesa.

Przeprzaszam że z małej litery ale niestety stracił Pan mój szacunek swoją groźbą.

1. Zaczynając od początku. Przepraszam że pana to uraziło ale stwierdzenie ,,klika" znaczy w mojej myśli:

Klika - w matematycznej teorii grafów jest to podgraf, w którym każde dwa wierzchołki są połączone krawędzią. Klika jest maksymalna, jeśli nie da się dodać do niej wierzchołka tak, aby razem z nią również tworzył klikę.

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile jak to kto interpretuje to już jego problem.

2. Organizacja wybrała nie mnie na skarbnika lecz mojego ojca wiec proszę jasno teraz mnie przeprosić za pana nieścisłość.

3. Z miłą chęcią opublikuję na forum pewien plik który dedykuję wszystkim zainteresowanym przystąpieniem do Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa Klimatyzacji.

4. Czy każdego Pan straszy sądem? Powodzenia

Pozdrawiam Rafał
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

Artic

2014-03-02, 20:28:59
Zaawansowany użytkownik
Przepraszam chłopaki za tą odpowiedź. Musiałem Smile

Więcej się nieodezwę w tym temacie Smile Chyba że dostanę pozew od Prezesa to będę publikował na bieżąco.

pzdr
  • Odpowiedz

klimatolog

2014-03-02, 20:49:42
Top użytkownik
Witam.http://pl.wikipedia.org/wiki/Klika_(teoria_graf%C3%B3w)
  • Odpowiedz

KCICHIK

2014-03-02, 21:02:31
Użytkownik
Od razu czułem,że ktoś minał się z powołaniem i powinien wykonywać inny zawód -.to prywatnie.
Jako prezes Stowarzyszenia,które zostało zniesławione złożę pozew do Sadu,który pewnie z łatwością rozstrzygnie w jakim znaczeniu zostało użyte określenie "klika".
Więcej w tym temacie na forum się nie wypowiem i dopóki nie zostanie usunięte oszczerstwo to w żadnym innym równiez.
  • Odpowiedz

Shitashii

2014-03-02, 21:20:29
Moderator
Dajcie spokój! Mówicie o jedności, a sami zaczynacie się dzielić. Nie bądźcie jak Putin i Ukraina.
  • Odpowiedz
1 2 3 Dalej

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa