Na jednym telefonie masz kartę firmową i prywatną.
Telefon wyświetla z której jest połączenie lub na który numer przychodzi rozmowa.
Telefon wyświetla z której jest połączenie lub na który numer przychodzi rozmowa.
|
Na jednym telefonie masz kartę firmową i prywatną.
To dla tych którzy oprócz firmowego tel mają też prywatny jak ja
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-05-14, 07:40:08 przez Bolas.)
i nie mogą się rozstać ani jednym z nich. Na ten drugi znajdą mnie bliscy zawsze na ten pierwszy tylko klienci i nie muszę się tłumaczyć dlaczego nie odbieram w niedzielę czy w nocy po prostu nr jest wyłączony kiedy go nie potrzebuję a wszystkie nr w zasięgu ręki.
Dobrze, że ja telefonu do pracy nie potrzebuję.
Co teraz warto kupić? Potrzebuję pancernej obudowy , niezamulonego androida ( przydała by się sprawdzona opcja root jak ktoś wie co to) , internetu , dobrego aparatu i wyświetlacza. Oczywiście GPS ewentualnie GLONASS . Obecnie poległ mi hamer kupiłem chyba za 800 lub 900 zł . Miał 2 lata. Rok wytrzymał bez problemu w tym kilka upadków na beton z 2 metrów , za jednym razem klient mówił że mu płytki popękają od mojego telefonu , niestety wyświetlacz wytrzymał ale po roku odpadła klapka na baterię przykręcana na śruby. Pół roku temu upadł mi na wyświetlacz z 40 cm nareszcie pękł. Teraz padło ładowanie baterii na płycie , sam telefon działa ale nie ładuje baterii. Co kupić budżet max 2000zł chociaż może jakieś chińskie marki są też dobre i nie warto płacić 2k za coś co zaraz wyrzucę? Uważam że za 1000zł za hamera mógł by wytrzymać bez awaryjnie 2 lata . Moich narzędzi nie oszczędzam są po to by je używać a nie żeby sobie leżały. Telefon to też narzędzie . Co polecacie?
Ja mam moto G 3gen Trzeci rok już mu leci.Obudowa jakby nożem pocięta Każdy wżer upamiętnił upadek na płytki,beton itp. Z początku silikon i dodatkowe szkło Teraz już goła .Koledzy i znajomi którzy korzystali z super pancernych tel po tym jak im się posypały jak klocki te ich cuda już nie wydziwiają. Już wyszła 6gen chyba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-11-20, 09:09:00 przez MarioO.)
Ja mam ciągle hammera energy i nadal śmiga. Mało RAMu ale bateria mega silna. Teraz nowego można kupić w zestawie ze zwykłym do terenu.
Ja po przebojach z samsungiem s6 active mam zwykłego s7 z gumą na plecach i dodatkowo hartowana szyba która już jest na środku pęknięta i tak żyję od roku. Telefon upadł już kilka razy i działa. W tych czasach to chyba ciężko kupić coś naprawdę dobrego.
Tym bardziej że wszyscy nawet w pancerniakach robią szybę wystającą z obudowy lub z nią zrównaną. Dodatkowa guma wskazana praktycznie zawsze
ja kupiłem 2 miesiące temu CAT S61, działa już tak długo
, inne super pancerne firmowe tel miąłem ok 3-5 tygodni zawsze zepsułem, albo upadł i pękł, albo jeden wpadł mi do szachtu na 7 pietrze, a na parterze tylko pozamiatać trzeba było. ten narazie żyje , ma sie dobrze, kupiłem mu gumę i zobaczymy, narazie polecam- bateria trzyma minimum 2 dni na mrozie!!!!! co jest szokiem w tych czasach
|