Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Telefon do pracy

34 Odpowiedzi, 42579 Wyświetleń
Wstecz 1 2

PARTNER-MAR

2017-05-14, 05:11:49
Użytkownik
Na jednym telefonie masz kartę firmową i prywatną.
Telefon wyświetla z której jest połączenie lub na który numer przychodzi rozmowa.
  • Odpowiedz

Bolas

2017-05-14, 07:37:55
Zaawansowany użytkownik
To dla tych którzy oprócz firmowego tel mają też prywatny jak ja Smile i nie mogą się rozstać ani jednym z nich. Na ten drugi znajdą mnie bliscy zawsze na ten pierwszy tylko klienci i nie muszę się tłumaczyć dlaczego nie odbieram w niedzielę czy w nocy Smile po prostu nr jest wyłączony kiedy go nie potrzebuję a wszystkie nr w zasięgu ręki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-05-14, 07:40:08 przez Bolas.)
  • Odpowiedz

Indy

2017-11-28, 11:30:23
Nowy użytkownik
Dobrze, że ja telefonu do pracy nie potrzebuję.
  • Odpowiedz

gadget

2018-11-20, 08:43:32
Zaawansowany użytkownik
Co teraz warto kupić? Potrzebuję pancernej obudowy , niezamulonego androida ( przydała by się sprawdzona opcja root jak ktoś wie co to) , internetu , dobrego aparatu i wyświetlacza. Oczywiście GPS ewentualnie GLONASS . Obecnie poległ mi hamer kupiłem chyba za 800 lub 900 zł . Miał 2 lata. Rok wytrzymał bez problemu w tym kilka upadków na beton z 2 metrów , za jednym razem klient mówił że mu płytki popękają od mojego telefonu , niestety wyświetlacz wytrzymał ale po roku odpadła klapka na baterię przykręcana na śruby. Pół roku temu upadł mi na wyświetlacz z 40 cm nareszcie pękł. Teraz padło ładowanie baterii na płycie , sam telefon działa ale nie ładuje baterii. Co kupić budżet max 2000zł chociaż może jakieś chińskie marki są też dobre i nie warto płacić 2k za coś co zaraz wyrzucę? Uważam że za 1000zł za hamera mógł by wytrzymać bez awaryjnie 2 lata . Moich narzędzi nie oszczędzam są po to by je używać a nie żeby sobie leżały. Telefon to też narzędzie . Co polecacie?
  • Odpowiedz

MarioO

2018-11-20, 09:07:49
Zaawansowany użytkownik
Ja mam moto G 3gen Trzeci rok już mu leci.Obudowa jakby nożem pocięta Każdy wżer upamiętnił upadek na płytki,beton itp. Z początku silikon i dodatkowe szkło Teraz już goła .Koledzy i znajomi którzy korzystali z super pancernych tel po tym jak im się posypały jak klocki te ich cuda już nie wydziwiają. Już wyszła 6gen chyba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-11-20, 09:09:00 przez MarioO.)
  • Odpowiedz

Bolas

2018-11-20, 11:41:24
Zaawansowany użytkownik
Ja mam ciągle hammera energy i nadal śmiga. Mało RAMu ale bateria mega silna. Teraz nowego można kupić w zestawie ze zwykłym do terenu.
  • Odpowiedz

Whisky

2018-11-20, 19:26:12
Top użytkownik
Ja po przebojach z samsungiem s6 active mam zwykłego s7 z gumą na plecach i dodatkowo hartowana szyba która już jest na środku pęknięta i tak żyję od roku. Telefon upadł już kilka razy i działa. W tych czasach to chyba ciężko kupić coś naprawdę dobrego.
  • Odpowiedz

Bolas

2018-11-23, 06:04:13
Zaawansowany użytkownik
Tym bardziej że wszyscy nawet w pancerniakach robią szybę wystającą z obudowy lub z nią zrównaną. Dodatkowa guma wskazana praktycznie zawsze Smile
  • Odpowiedz

Patrykk

2019-01-29, 22:18:14
Użytkownik
ja kupiłem 2 miesiące temu CAT S61, działa już tak długo Big Grin , inne super pancerne firmowe tel miąłem ok 3-5 tygodni zawsze zepsułem, albo upadł i pękł, albo jeden wpadł mi do szachtu na 7 pietrze, a na parterze tylko pozamiatać trzeba było. ten narazie żyje , ma sie dobrze, kupiłem mu gumę i zobaczymy, narazie polecam- bateria trzyma minimum 2 dni na mrozie!!!!! co jest szokiem w tych czasach
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa