bodzio napisał(a):Ale czy mniejsi mogą być elitą??? Bo jeśli nie, to będzie samozagłada.Czy możesz wyjaśnić?
Ja podałem tylko kilka z wielu grup zawodowych,które warunkuja jego wykonywanie określonymi kwalifikacjami potwierdzonymi w rzetelny sposób.
Jeżeli będziemy dopuszczali do naszego przypadkowych ludzi z podstawowymi narzędziami ślusarskimi to zawsze będą oni zaniżać ceny wiedząc,że za rok mogą zmienić zawód i np.????? o cholera trudno mi wskazać inny tak prosty do rozpoczęcia go wykonywania ::))
Samozagładę to teraz Sobie małe firmy szykują,przeież przy obecnych cenach nigdy nie zarobia na prawidłowe pełne wyposażenie ,zaopatrzenie w podstawowe części,NORMALNY DZIEŃ PRACY I URLOP.
Jedno jest pewne w pojedynkę to nie ma szans być "elita",a raczej dokładnie odwrotnie.
Już doszło do sytuacji gdy importerzy wygrywają przetarg i sami organizują swój na podwykonastwo bo nie maja o tym pojęcia.Żeby było śmieszniej to dając 5 letnia gwarancję mogą w każdej chwili zmienić spółkę z oo i zostajesz z kosztami ewentualnych napraw gwarancyjnych.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY