awax napisał(a):ja już mówiłem niech pisze ja nie musze czytać ani odpisywać zostaje potraktowany jak reklama mnie to śmieszy, jak ma ktoś coś domnie to niech sie podpisze jak nie umie to niech sie nauczy i idzie doszkoły.monterod2002 napisał(a):Witam,monterod bardzo możliwe ,że jesteś zapisany w kontaktach poczty Centrum.Znajdują się tam adresy wszystkich,którzy kontaktowali się z nami.Toronto napisał(a):Poczekamy zobaczymy.nie ma problemu ale tylko meilowo pozatym awax zna moje imie i nazwisko pisząc domnie meile gdy chciałem się do was przyłączyć , wsamym adresie jest ono zawarte.
Może Panowie czy też Panie monterod2002 i mister się przedstawią?
Nie potrafię jednak skojarzyć go z Twoim nickiem.W związku z tym proszę Ciebie oraz ewentualnie innych o maila na centrum.klima@poczta.fm abym mógł usunąć adres z bazy jeżeli Ktoś ma takie życzenie.
Możliwość uzyskania adresów z bazy centrum mogła być spowodowana tym,że wysyłając jakąś wiadomość do wszystkich prawdopodobnie każdy z adresatów miał do
nich wgląd.Co prawda nie były one zastrzeżone jednak postaram się aby to się nie powtórzyło.
Pozdrawiam i miłej niedzieli
Miej tam w bazie mój adres kiedyś może przejde na swoje i się zapisze do centrum bo narazie mnie nie stać na składki (może wtedy jakiś rabacik
)a ty awax niedaj sie jesteś osobą już publiczną i takie ataki to już przejdą do pożądku dzienego . A ztego kiedyś może przy piwku sie pośmiejemy.
Także awax dziłaj.
powodzenia
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-02-01, 16:43:34 przez monterod2002.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY