Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klon ???

53 Odpowiedzi, 53011 Wyświetleń

climatech

2009-02-10, 13:58:05
Nowy użytkownik
Przemonter napisał(a):...cos mi tu smierdzi?
NIe wiem jak się do tego wszystkiego ustosunkować.
Złożyłem deklaracej członkowską , jednakże życie i czas nie pozwala mi na to by czynnie uczestniczyć a tak jak pozostali jestem zarzucany mailami.
Czy może pan ustosunkować się jakość do następującej informacji ze strony http://schik.pl/

Zwracamy się do założycieli nowej organizacji, która chce przyjąć kontrowersyjną nazwę - Krajowe Centrum Innowacji Chłodnictwa i Klimatyzacji - o odstąpienie od zamiaru świadomego wprowadzania w błąd środowiska chłodniczego, jak i naszych klientów. Nie znajdujecie żadnych podstaw do określania się jako Centrum Innowacji w chłodnictwie. Wśród założycieli nie ma wynalazców, twórców techniki, pomysłodawców interesujących rozwiązań. Na proponowaną nazwę trzeba sobie zasłużyć pracą i umiejętnościami.

Równocześnie zwracamy uwagę, że drobna przeróbka statutu Stowarzyszenia Naukowo – Technicznego Chłodnictwa i Klimatyzacji i tworzenie na tej podstawie stowarzyszenia jest zwykłym oszustwem, które założycieli nowej organizacji stawia w bardzo dwuznacznym świetle.

W Polsce tylko 3% osób fizycznych bądź prawnych przynależy do organizacji. To najgorszy wskaźnik w krajach Unii Europejskiej.

Popieramy Waszą ideę, zrzeszajcie się, jesteśmy gotowi z Wami współpracować, ale jesteśmy przeciwni awanturnictwu i oszustom.

Warszawa, 8.02.09 r.

Zarząd STOWARZYSZENIA CHŁODNICTWA KLIMATYZACJI I POMP CIEPŁA
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa