Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

PROTEST !

21 Odpowiedzi, 18604 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

Artic

2009-08-06, 22:34:06
Zaawansowany użytkownik
Witam

Dziś wróciłem na forum po małej przerwie. Z nowymi siłami, nowym doświadczeniem z nowymi pomysłami. No i niestety spodkała mnie nie miła niespodzianka. Przed moim zejściem z forum na jakiś czas zauważyłem pewne zachowania niektórych(wiemy o kogo chodzi) użytkowników, które maja na celu ośmieszenie, podważenie wiedzy i wywoływanie kłotni i sfar na forum. I osobiście mnie jak i wiekszości Expertów strasznie to drażni i irytuje. Zaczynaliśmy tworzyć to forum, rozkręcaliśmy je, działamy dalej aktywnie, ale w takiej wersji tak teraz jest to dla mnie osobiście nie do przyjecia. Tak nie można, poprostu w pewnym momencie się zastanawiam po co pisać posty jak są jacyś pseudo fachowcy którzy i tak napisza jakąś głupote przy krtórej będą się upierać.
Chcemy być poważni to poważnie do tego podejdźmy!!!!

Ustanowmy moderatorów to powinno powstrzymać dalszy upadek kulturalno-fachowy NASZEGO FORUM

MAM WIELKĄ NADZIEJE ŻE RODZINA EXPERTÓW (BEZ TYCH SZTUCZNYCH) DOŁACZY SIĘ DO MOJEGO PROTESTU.

WIELKA PROŚBA DO ADMINA
<<<<ZRÓBMY W KOŃCU PORZĄDEK ! ! ! ! ! ! ! ! !>>>>>>>>>
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa