radekklimat napisał(a):wolnosc słowa jak najbardziej, zwłaszcza, ze wypowiedziałem sie kilka razy na elektrodzie i jakies upomnienia mi wysyłaja, ze nie po polsku, ze brzydko piszeDOKŁADNIE
a jak mam pisac ładnie jak tam niektorzy bzdury pisza az sie płakac chce
Na elektrodzie pisałem co nieco ( a nawet swego czasu sporo ). Z racji że kiedyś zajmowalem się przezwajaniem silników, naprawą ( a nawet wytwarzaniem nowych ) spawarek, naprawą agregatów prądotwórczych itp. Ale prawie całkowicie zaprzestałem. Ci co nasłuchali się lub naczytali różnych teorii są najlepszymi < czytaj najwięcej piszącymi > fachowcami od tych spraw. A z takim co coś tam w oparciu o forum zmajstrował to już nie pogadasz.
Panowie moderatorzy ( oczywiście nie wszyscy ) tolerują takich byle by mieli >ładny< charakter pisma. Natomiast Ci co coś piszą konkretnego są przez nich napiętnowani > nie możesz być mądrzejszy od nich<.
Co do EXPERTÓW to moim zdaniem powinni być >mianowani przez Expertów zasłużonych dla forum wiedzą, cennymi i fachowymi radami widać ich na forum jak na dłoni.
To jest moje zdanie.
Co do Jasia te pewnie się z nas teraz > chicha< że narobił zamętu i prawie kłótni. Na dodatek nie mając prawie pojęcia o chłodnictwie został EXPERTEM.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY