Mi też brak słów odnośnie ostatnich dni na forum. Jak ma się czuć ktoś nowy kto wejdzie na forum???? Wszyscy jesteśmy temu winni że wdawaliśmy się w niepotrzebne potyczki słowne ale to nie czas płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba wziąć się w garść i wszystko naprawić z Adminem na czele. Jestem w stanie jako pierwszy poddać się analizie WSZYSTKICH moich postów napisanych na tym forum i wykasowanie mi punktów które "niesłusznie" zarobiłem. Do dnia dzisiejszego nie miałem większych starć na forum prócz jednego małego zajścia a tylko wspominam dziękowanie za moje porady. Użytkownicy musieli też pozytywnie zauważyć moje działanie na forum skoro mam 6xpomógł. DLATEGO JAKO PIERWSZY MOGĘ PODDAĆ SIĘ SZCZEGÓŁOWEJ ANALIZIE MOJEGO DOTYCHCZASOWEGO KONTA NA FORUM KLIMATYZACJA.PL . Mam nadzieję że skłoni to admina do prześwietlenia pewnej osoby o której nie będę pisał kto to bo wszyscy wiemy i wyciągnięcie konsekwencji. Niech to forum będzie dla Wszystkich pomocne i uczące a nie obrażliwe i poniżej jakich kolwiek oczekiwań. Myślę że sam Admin chce mieć forum na najwyższym poziomie kulturalnym i fachowym. Staję jako pierwszy do prześwietlenia. Pozdrawiam
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
DO ADMINA
15 Odpowiedzi, 13853 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY