Z klimą będzie ok. Jestem tam dosyć często więc zadbam o to żeby nie było problemu. Co do wyglądu to spróbuję opisać. Przyjmując, że mamy do czynienia z prostokątem 10x4m. Węższy bok zajmuje bar. Na przeciwko, mniej więcej na środku, przejście do drugiej sali (1,5m szer. wysokie na dwa metry), bez drzwi. Na dłuższym boku (10 m): drzwi wejściowe i cztery duże okna (niestety nie otwierane, okna oczywiście). Drzwi i okna szerokości 1.5m rozmieszczone symetrycznie. Okna wysokie na 2m. Nad drzwiami coś jakby lufcik (szer.1,5m x 25 cm wysoki, też nie otwierany). Ściana naprzeciw pełna (zewnętrzna ściana budynku), na około 4m zabudowany kominek. Pomieszczenie jest niskie (3m). Krzesła i stoły ustawiane jak trzeba. Na środku zostawione przejście do drugiej sali (przez całą długość).
Zastanawiałem się nad zdemontowaniem szyby w lufciku i zamontowaniem nad drzwiami czegoś co by pchało świeże powietrze do środka. Tylko za bardzo nie wiem co by to miało być. Klimatyzatory kanałowe są trochę drogie.
I to by było na tyle.
Zastanawiałem się nad zdemontowaniem szyby w lufciku i zamontowaniem nad drzwiami czegoś co by pchało świeże powietrze do środka. Tylko za bardzo nie wiem co by to miało być. Klimatyzatory kanałowe są trochę drogie.
I to by było na tyle.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY