Podobny problem mam w knajpce w Bielsku.B . Knajpa jest właśnie w piwnicy , budynek jest zabytkiem i praktycznie żadne przeróbki są nie możliwe (konserwator zabytków). Są natomiast cztery kominy wentylacyjne (wolne)i drożne .Zastosowaliśmy dwa wentylatory wyciągowe i dwa tłoczne na dachu,wentylacja się sprawdza ale jest problem z kominkiem , nie chce się palić . Wydajności są takie same więc nie powinno być problemu a jest . dlatego myślę że kominy tłoczne są dziurawe.
Klient się złości ponieważ przedtem działał kominek a teraz nie ,kiedy rozmawiamy o kosztach doprowadzenia tego do porządku prawie mdleje.
Teraz mam problem co ztym zrobić , chyba będzie trzeba zamontować mocniejsze nawiewy a wtedy następny problem ,,jak otworzyć drzwi wejściowe (otwierają się do środka)
Klient się złości ponieważ przedtem działał kominek a teraz nie ,kiedy rozmawiamy o kosztach doprowadzenia tego do porządku prawie mdleje.
Teraz mam problem co ztym zrobić , chyba będzie trzeba zamontować mocniejsze nawiewy a wtedy następny problem ,,jak otworzyć drzwi wejściowe (otwierają się do środka)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY