Koledzy udało mi się w końcu dotrzeć do kolegi który robił ten projekt i chyba mi pomoże w doborze tych urządzeń mówił że miał jakieś wzory na dobór tego typu rzeczy. Tylko muszę się z nim spotkać jak będzie miał trochę czasu, mam nadzieję że w końcu popchnę ten projekt bo z całym szacunkiem dla waszej pracy ale mnie on nie jest szczególnie potrzebny. Lecz zaliczony przedmiot jest w całości ważny a wykładowca szczególnie drobiazgowy i upierdliwy ma wrażenie że jest najważniejszy i inne przedmioty się nie liczą zwłaszcza teraz w sesji. Ale nie ma co się użalać tylko trzeba to zrobić i już. W związku z tym chciałem wam podziękować za wszelką pomoc. Dziękuję.
ps. kolega się pytał o szkołę i kierunek; więc Politechnika i Technologia żywności , kontrola jakości. Jeśli będę mógł się jakoś odwdzięczyć to służę pomocą. Czasami tutaj do was zajrzę.
Pozdrawiam
ps. kolega się pytał o szkołę i kierunek; więc Politechnika i Technologia żywności , kontrola jakości. Jeśli będę mógł się jakoś odwdzięczyć to służę pomocą. Czasami tutaj do was zajrzę.
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY