Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

,,Moi drodzy, po co kłótnie...'

11 Odpowiedzi, 12300 Wyświetleń

Artic

2010-02-09, 13:25:27
Zaawansowany użytkownik
witam,

jako że odbyłem rozmowę z paroma ludźmi z różnych stron konfliktu i chciałbym byśmy dali już sobie spokój z wypisywaniem głupot.
Nie ważne kto jest, był, czy będzie problemem. Wiem jedno nauczmy sobie zchodzić z drogi. Może dla niektórych będzie oznaczać słabość ale szczerze powiem doceniam ludzi którzy umią zejść komuś z drogi jeśli ten zacięcie idzie w przepaść.

Dobrze ale ,,,do brzegu,,,

Uważam że spór został zarzegnany i nie ma potrzeby drążenia tematu R12. Co się stało to się nie odstanie, patrzmy w przyszłość i budujmy a nie rujnujmy. Na tym forum poznałem kilkunastu bardzo fajnych osób, fachowców, świeżaków, inżynierów kazdy z nich wkłada coś do tego i każdy chce widzieć w tym sens że komuś się pomaga.
Wiem co się działo widziałem i też obrywałem od R12 ale po rozmowie z nim zapewnił mnie że nie będzie już się angażował w kłótnie.
Myśle że bardzo ładnie postąpił dzwoniąc do mnie i rozmawiając o tym co zaistniało.
Ja jako moderator mogę zapewnić wszystkich o Tym ze chcę i będe dalej działał i pomagał.

W tym momecie zacytuję słowa mistrza :
,,Moi drodzy, po co kłótnie. Po co wasze sfary głupie wnet i tak zginiemy w zupie"

Może to i z bajki ale pomyślcie jakie na czasie!!

Jeśli ktoś chce razem ze mną zacząć (OD) BUDOWAĆ prosze o wpisanie się na liste Big Grin
Zapraszam wszystkich!!! R12 też będzie mile widziany ma on łep do tych spraw.

Pozdrawiam
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa