R-40 napisał(a):A ja myślę że niejesteś bliski sukcesu ponieważ ów sterownik niejest w stanie nadążyć nad Twoimi wymaganiami.O jednym co pisałem chyba uznano go za reklamę.A tak zapomniałem napisać, że zrezygnowałem z tak precyzyjnego przechodzenia z jednej temperatury na drugą. Postanowiłem załatwić to odpowiednimi czasami. Np proces chłodzenia zacznie się od wyłączenia lamp, po nich po 60m minutach załączać się będzie pompa chłodziwa, a po następnych 30 minutach wentylator na chłodnicy. wiem że to nie jest to na czym zależało mi na początku, jednak koszty wzięły górę a ma być to zastosowanie hobbystyczne a nie przemysłowe. Jak zaczynałem cały ten projekt to nie wiedziałem z jakimi kosztami się liczyć. Jednak zastosowanie tego czujnika, który dobrałem, a ponadto jego zasilania i czterech przetworników dało mi do myślenia. A tak przy okazji to czy sterownik (zasilanie 12-24VDC) a także przetworniki analogowe mogą być zasilanie z jednego zasilacza 24V ? Nie uważałem na wykładach z elektrotechnik
i i teraz nie wiem na co zwracać uwagę przy doborze zasialnia?Pozdrawiam
Mateusz
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY