Ja mam dokładnie takie samo zdanie jak koledzy. Było dużo bardziej przejrzyście i widać Wszystko na stronie która dotyczyła działu lub tematu. No ale może jakoś da się przyzwyczaić.
Jeśli miałbym dodać jakieś uwagi to mnie osobiście ( ale sądzę też że i innym kolegom brakuje co najmniej jednej rzeczy - a mianowicie
1 przycisku > ignoruję < - aby można było nie widzieć postów niektórych autorów piszących notorycznie kilka - kilkanaście postów dziennie > nie na temat <prawie w każdym dziale i temacie
wypisujących najróżniejsze brednie a o pisowni i jako takim stylu nie wspominając. W dodatku prawie za każdym razem przygryzając ( delikatnie mówiąc ).
Przez to większości mającym coś sensownego do powiedzenia odechciewa się pisać.
Jeśli miałbym dodać jakieś uwagi to mnie osobiście ( ale sądzę też że i innym kolegom brakuje co najmniej jednej rzeczy - a mianowicie
1 przycisku > ignoruję < - aby można było nie widzieć postów niektórych autorów piszących notorycznie kilka - kilkanaście postów dziennie > nie na temat <prawie w każdym dziale i temacie
wypisujących najróżniejsze brednie a o pisowni i jako takim stylu nie wspominając. W dodatku prawie za każdym razem przygryzając ( delikatnie mówiąc ).
Przez to większości mającym coś sensownego do powiedzenia odechciewa się pisać.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY