Witam, powiem tak: założyłem klimę gościowi na poddaszu (adoptowany strych anex kuchenno-salonowy, ze skosami) chinina około 2200pln z montażem. Gość zawołał sąsiada(który ma fujitsu), żeby zobaczył jak u niego chodzi i oboje porównywali głośność i tem. wylotu. Ja siedziałem i popijałem kawkę, a oni chodzili razem to tu to tam. Na koniec staneli i stwierdzili, że wygląd lepszy chiński i lepiej dmucha a decybele takie same, sąsiad powiedział, że rok temu dał prawie dwa razy więcej za klimę. Klient zadowolony.
LEPIEJ kupować tanie chińskie od firmy monterskiej niż markeciaki. A najlepiej kupować tanie markowe (nie ma takich)
Dlaczego takie tanie: klima z marketu jest okrojona do minimum sprężarka nie ma presostatów zaworu serwisowego na tłoczeniu itd.
LEPIEJ kupować tanie chińskie od firmy monterskiej niż markeciaki. A najlepiej kupować tanie markowe (nie ma takich)
Dlaczego takie tanie: klima z marketu jest okrojona do minimum sprężarka nie ma presostatów zaworu serwisowego na tłoczeniu itd.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY