ostatnio coraz czesciej zaczynają zacierać sie TM-ki, z nieoficjalnego źródła podobno jakiś element w sprężarce jest wykonany z gorszego materiału.
co do euroklimy to czesci maja ok i wmiare dobre ceny
ale ich patenty to już porażka, ostatnio miałem klienta co robili mu agregat w euroklimie.
wymienili mu sprężarke w xariosie 150 lub 200 juz dokładnie nie pamieta. do tego wywalili zbiornik cieczy i wymienili zawór rozprężny na jakiś na R134A. dlaczego nie wiem, ale klient powiedział że za tą naprawe zabulił 4tyś. wiec nieźle z niego zdarli zwarzywszy że agregat dalej nie działa jak potrzeba.
może przy osobówkach mają jakieś pojęcie ale do agregatów lepij niech sie nie dotykają.
ta tak na marginesie.
radekklimat napisał(a):zamiennik mozna kupic za 100 zł w euroklimie
co do euroklimy to czesci maja ok i wmiare dobre ceny
ale ich patenty to już porażka, ostatnio miałem klienta co robili mu agregat w euroklimie.
wymienili mu sprężarke w xariosie 150 lub 200 juz dokładnie nie pamieta. do tego wywalili zbiornik cieczy i wymienili zawór rozprężny na jakiś na R134A. dlaczego nie wiem, ale klient powiedział że za tą naprawe zabulił 4tyś. wiec nieźle z niego zdarli zwarzywszy że agregat dalej nie działa jak potrzeba.
może przy osobówkach mają jakieś pojęcie ale do agregatów lepij niech sie nie dotykają.
ta tak na marginesie.
"I DON'T MIND IF I DON'T HAVE A MIND." (Kurt Cobain)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-09, 19:55:41 przez wenon.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY