Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Dobry początek.

8 Odpowiedzi, 8028 Wyświetleń

Isterius

2010-08-16, 21:28:55
Nowy użytkownik
Hej! Wink

To mój pierwszy post, więc witam wszystkich.

Chciałem się Was poradzić od czego zacząć, że tak powiem, przygodę w branży klimatyzacji.
Czytałem sobie forum od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałem się zapytać wprost.

Chciałbym spróbować zająć się tym od zera i liczę na to, że znajdzie się ktoś, kto mnie pokieruje i pomoże w dobrym starcie.

Czy szkolenia (o których troszkę sobie poczytałem) są dobrym pomysłem na początek? W zasadzie wydaja mi się jedynym. Na chwilę obecną nie mam za bardzo możliwości załapania się do pracy przy montowaniu, ale jest jeszcze trochę czasu do przyszłego sezonu i mógłbym go dobrze wykorzystać wiedząc co jest niezbęne.

No i może jest ktoś z Białegostoku (okolic?), kto chciałby pomóc (chociaż musiałby być zawziętym altruistą ;P).

Może wszystko powyższe nie jest mega konkretne, ale liczę właśnie na to, że pomożecie mi z konkretami i będę mógł systematycznie przygotować się do rozpoczęcia sensownej działalności.

Pozdrawiam!,
Karol.

Edit: Temat wsadziłem do Hyde Parku, bo w dziale `Klimatyzacja' są same techniczne tematy. Jakoś nie chciałem się w to wbijać. Jeszcze. Tongue
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-16, 21:44:30 przez Isterius.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa