Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Dobry początek.

8 Odpowiedzi, 8029 Wyświetleń

Isterius

2010-08-17, 21:35:34
Nowy użytkownik
tommatiz napisał(a):Było to wiele razy poruszane na forum od książek po szkolenia i praktyki u kogoś w firmie aż do kupna niezbędnych narzędzi. Pzdr i powodzenia

Właśnie wiem, czytałem nawet jakiś wątek, w którym były polecane konkretne tytuły, ale nie mogę go teraz znaleźć. ;/ Mógłbym prosić o ich powtórzenie?

adabier napisał(a):weż zatrudnienie w jakiejs firmie , zrób początek doświadczenia zawodowego , od zera nie dasz rady... przygoda to jak wchodzisz na Giewont i jest np.burza .. w klimatyzacji potrzebna wiedza podstawowa ale i praktyczna ...

Zdaję sobie sprawę z tego, że macie rację. Aktualna praca nie pozwala mi na zdobycie takiego doświadczenia przynajmniej do końca września, ale jeśli kolejny semestr pozwoli, to na pewno się za tym rozejrzę.

Powiedzcie jeszcze proszę czy gdybym taki zielonkawy poszedł na szkolenie - byłby to dobry pomysł? Nie mówię, że chcę tym zastąpić doświadczenie zawodowe.. po prostu czy tam są rzeczy, które pokazałby mi wszystko od początku ? Czy to bardziej podnoszenie kwalifikacji?

Pozdrawiam.
Może polecicie jakieś szkolenia/ośrodki szkoleniowe?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa