Witam ponownie
Skończyłem z teoretyzowaniem w swojej pracy(promotor dał mi spokój
) tak, więc przyszłą pora na realne wartości. W zwiazku z tym mam pytanie do pana. W jakim samochodzie zmierzył pan te 50-250m3/h? i czy to nowy samochód(sprawna w 100% klima), gdyż potrzebna mi wartość strumienia powietrza i mocy sprężarki. Po weryfikacji wydaje mi się, że dane ze Skody (450-600m3) i sprezarka 6kW to przesada:/A i jeszcze jedno, rozumiem, że mierzył pan prędkość powietrza z nawiewnika, a następnie wyliczał ilość pow. z przekroju w związku z tym jaka była prędkość powietrza na poszczególnych biegach wentylatora na nawiewniku.
Pozdrawiam
Skończyłem z teoretyzowaniem w swojej pracy(promotor dał mi spokój
) tak, więc przyszłą pora na realne wartości. W zwiazku z tym mam pytanie do pana. W jakim samochodzie zmierzył pan te 50-250m3/h? i czy to nowy samochód(sprawna w 100% klima), gdyż potrzebna mi wartość strumienia powietrza i mocy sprężarki. Po weryfikacji wydaje mi się, że dane ze Skody (450-600m3) i sprezarka 6kW to przesada:/A i jeszcze jedno, rozumiem, że mierzył pan prędkość powietrza z nawiewnika, a następnie wyliczał ilość pow. z przekroju w związku z tym jaka była prędkość powietrza na poszczególnych biegach wentylatora na nawiewniku. Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY